Online career tools

Wil jij eens rustig uitzoeken welk bedrijf bij jou zou kunnen passen? Leren hoe je een goede sollicitatiebrief en gericht CV kunt opstellen? Of je op zondagmiddag voorbereiden op een gesprek bij een werkgever? Maak dan gebruik van de online loopbaantools die het Career Centre beschikbaar stelt. Antwoord op jouw loopbaanvragen, vanuit je luie stoel en op het moment dat jou het beste uitkomt.

Going Global

Wil jij je loopbaan liever starten of voorzetten buiten Nederland? Neem dan eens een kijkje in Going Global voor informatie over solliciteren en werken in meer dan 35 verschillende landen en Amerikaanse steden. 

Keuzegids Universiteiten

De Keuzegids Universiteiten is online beschikbaar voor TU Delft studenten die zich oriënteren op een andere studie. Om in te loggen op de website heb je de gegevens nodig die je kunt krijgen door aan te melden voor onze Brightspace Organisatie TU Delft Career & Counselling Services. 

Onderwijscollectie

Student Development heeft – als eerste binnen de TUDelft – een eigen onderwijscollectie binnen de TUDelft Library. Daar vind je door ons geselecteerde materialen (boeken/tijdschriften, zelfs audio) die interessant zijn voor onze doelgroepen bij elkaar gerangschikt.
Heb je behoefte aan wat meer achtergrondinformatie, en wil je dat digitaal of hardcopy raadplegen? Kijk snel naar onze selectie.