Kom in contact met TU Delft talent

Het TU Delft Career Centre begeleidt studenten, promovendi, PDEng's en jonge alumni bij het ontwikkelen en inzetten van hun loopbaanvaardigheden door middel van verschillende workshops, trainingen, 1-op-1-coaching en online tools. We werken hierbij graag nauw samen met werkgevers, professionele organisaties en alumni om een duurzame band te bewerkstelligen tussen TU Delft, haar academici en u, als organisatie. We willen een ecosysteem creëren waarin studenten kunnen leren over het bedrijfsleven en de industrie, en waar u uw naamsbekendheid kunt vergroten en kunt kennismaken met wat onze studenten te bieden hebben.

We nodigen u van harte uit om bij te dragen aan deze missie door partner te worden van TU Delft Career Centre. Er zijn verschillende mogelijkheden, u kiest zelf welke opties passen binnen uw eigen missie en doelen.

Voor meer informatie en/of vragen over de verschillende samenwerkingsmogelijkheden met het TU Delft Career Centre, kunt u contact opnemen met careercentre@tudelft.nl. Of klik hier.

TU Delft YourCareer

Op onze officiële TU Delft career portal YourCareer kunt u exclusief contact maken met onze studenten, PhD’s en jonge alumni en uw bedrijf promoten via:
•    uw baan- en stageaanbiedingen (gratis)
•    uw Employer Brandings Page
•    career events zoals workshops, lunchlezingen, presentaties – in samenwerking met ons of door u zelf georganiseerd

Contactpersoon: Katrien van der Mast – Business Relations & Communication

TU Delft YourCareer week

Twee keer per jaar organiseren we de TU Delft YourCareer week. Deze week staat geheel in het teken van een goede start van de professionele carrière van onze studenten, PhD’s en jonge alumni. Gedurende deze week heeft u de kans ze te ontmoeten. 
De eerstvolgende editie staat gepland van 28 t/m 30 november 2022. Op maandag 28 en dinsdag 29 november nodigen we u uit een online workshop te geven over career of soft skills. Op maandag 30 november kunt u onze studenten ontmoeten op de campus in de TU Delft Aula voor CV checks en speed dates.

Wilt u vast meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u nu al graag met onze studenten, PhD’s en jonge alumni in contact komen? Neem dan contact op via careercentre@tudelft.nl.

Andere mogelijkheden om in contact te komen met onze studenten

Voor meer informatie over samenwerkingen met andere partijen binnen de TU Delft die interessant voor u kunnen zijn om in contact te komen met onze studenten, verwijzen wij u graag naar:
-    Honours Program
-    Internship Offices
-    Corporate Innovation
-    TU Delft Campus

 

Studieverenigingen

U kunt zelf een studievereniging benaderen. Zij hebben ieder hun eigen beleid als het gaat om publicatie van bedrijfsinformatie en dergelijken, met hun eigen prijzen. Iedere studievereniging hoort bij een specifieke faculteit en het kan zijn dat u via die benadering u beter passende studenten vindt. Wilt u breder werven dan alleen via een faculteit, dan kan via onze afdeling handiger en sneller zijn.

De Delftse Bedrijvendagen (DDB)

Deelnemen aan de Delftse Bedrijvendagen (DDB) is zeker de moeite waard! De DDB is een jaarlijks terugkerende bedrijvenbeurs die zich richt op de studenten van alle faculteiten. Voor deelname aan de bedrijvendagen kunt u zich aanmelden via www.ddb.tudelft.nl. De verschillende studieverenigingen organiseren zelf ook kleinere bedrijvenbeurzen en andere netwerkevenementen.

Onze partners:

 

Netcompany

Eurofins

Joulz

Parrot

Tetra Pak

Danone

Devoteam

Visma

Swisscom

ThermoFischer

/* */