1-op-1 gesprekken

Kijk hier voor onze aangepaste werkwijze i.v.m. de maatregelen tegen het coronavirus.

Heb je een specifieke vraag die niet wordt behandeld in een van onze workshops, of heb je meer tijd nodig dan een inloopspreekuur? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Weet je niet precies bij welke adviseur je terecht moet zijn, stuur dan een mail naar careerandcounsellingservices@tudelft.nl.

Je kunt in je eigen faculteit voor 1-1 gesprekken terecht bij je studieadviseur.

Career counsellors

Om een ​​afspraak te plannen, of als je vragen hebt over studie(her)keuze en loopbaan, stuur een mail naar careercentre@tudelft.nl.

Tijdens het eerste gesprek met de aan jou toegewezen Loopbaanadviseur zal worden bepaald of een sessie voldoende is of dat het aan te raden is meerdere gesprekken in te plannen.

Kosten en Annuleren

Individueel overleg is gratis voor studenten, PDEngs en PhD's. Als je je  afspraak wilt afzeggen of verzetten, vragen wij je  om dat tenminste 24 uur van tevoren per mail te melden: careercentre@tudelft.nl. Het geeft ruimte aan het grote aantal andere studenten die graag een afspraak willen maken.

Studentenpsychologen

Studentendecanen

Heb je een vraag voor de studentendecanen? Stuur een mail naar  centralcounsellors@tudelft.nl  of bel met 015-2788004.

Je eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen rond je studie is altijd je studieadviseur op de faculteit. Je kunt door je studieadviseur doorverwezen worden naar de studentendecanen. Wat wij jou kunnen bieden bestrijkt een breed gebied.