Onze werkwijze tijdens COVID-19

Beste student,

Zoals je hebt gemerkt zijn vanwege het Coronavirus verscheidene maatregelen genomen. Wij realiseren ons dat deze maatregelen zonder meer ingrijpend zijn. Van alle studenten en medewerkers van de TU Delft worden grote en onverwachte extra inspanningen gevraagd. We begrijpen dat dit onrustig voor jullie kan zijn. Wij doen ons uiterste best om jullie ondanks deze maatregelen met onze services zo goed mogelijk te ondersteunen. Alvast dank voor jullie flexibiliteit.

Onze aangepaste werkwijze wordt verderop in dit bericht toegelicht. Mocht je ondersteuning zoeken op dit moment, maak dan gebruik van onze online mogelijkheden:

  • Merk je dat je moeite hebt met concentreren vanwege alle hectiek? Of maak je je zorgen? Wellicht is onze e-health tool van Gezondeboel iets voor je.
  • Heb je moeite om thuis te studeren? Misschien kan de Study Skills Toolkit iets voor je betekenen
  • Of heb je een vraag over je loopbaan? Kijk dan eens naar onze Career Toolkit.

In verband met de door het College van Bestuur aangekondigde maatregelen tegen het Coronavirus zijn wij genoodzaakt de volgende werkwijzen aan te passen:

1-op-1 gesprekken
Alle afspraken worden voorlopig telefonische (of video) afspraken. Als je een afspraak wilt maken, vergeet dan niet je telefoonnummer mee te sturen.

Inloopspreekuren
De inloopspreekuren worden vanaf heden telefonisch gedaan. Kijk hier voor onze beschikbaarheid. Wil je gebruik maken van onze spreekuren?

Gelieve voor psychologen en studentedecanen en career centre voor 11:00 uur een consent form invullen en versturen onder het kopje ‘walk-in hour’. Vermeld in de e-mail je naam, studentnummer (voor PhDs personeelsnummer), geboortedatum & telefoonnummer en stuur je e-mail naar:
Psychologen: psychologen@tudelft.nl
Studentdecanen: centralcounsellors@tudelft.nl 
Career Centre: careercentre@tudelft.nl (relevante documenten zoals CV, motivatiebrief, vacature toevoegen)
Horizon: horizon-esa@tudelft.nl.

Boost
Het Boost inloopspreekuur is op maandag van 17:30 – 19:00 uur. Vanwege het coronavirus vindt de sessie online (via Zoom) plaats. Via de website van BOOST/ X kun je je inschrijven.

Net als gewoonlijk zijn onze teams ook per e-mail bereikbaar!
We zijn ons bewust van de uitdagingen die deze beslissing teweeg brengen en hopen dan ook op je begrip en flexibiliteit.

Met vriendelijke groet,
Team Career & Counselling Services

Het team Psychologen: psychologen@tudelft.nl
Het team Studentdecanen: centralcounsellors@tudelft.nl
Het team Career Centre: careercentre@tudelft.nl