Contact

Wil je graag meer informatie over extra begeleiding, aanpassingen en/of voorzieningen, stuur dan een mail naar horizon-esa@tudelft.nl. Je mail zal vertrouwelijk worden behandeld. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de onderstaande personen. Bij wie je het best terecht kunt is afhankelijk van je situatie:

Studieadviseur

De studieadviseur van je opleiding is je eerste aanspreekpunt als het gaat om studie- en faculteit-gebonden aanpassingen. Met hem of haar bespreek je wat je aan begeleiding en voorzieningen nodig hebt: de studieadviseur kent de verschillende wegen en mogelijkheden. Hij/zij kan je ook helpen met het aanpassen van je studieprogramma. Soms stuurt de studieadviseur je door naar de studentendecaan*.

Psychologen

Studentenpsychologen van Career & Counselling Services kunnen je begeleiden en steun bieden bij moeilijkheden, die goed studeren in de weg staan. Bijvoorbeeld: psychische problemen, stress, concentratieproblemen etc*. Meer informatie vind je hier.

Studentendecaan

De studentendecaan adviseert over aspecten die buiten het directe studieterrein liggen, zoals regelingen op het gebied van studiefinanciering, universitaire regelingen en materiële voorzieningen*.

Student assistenten

De student assistenten van Horizon kunnen je praktische hulp bieden, bijvoorbeeld door je wegwijs te maken binnen de TU Delft m.b.t. studeren met een functiebeperking of door je te ondersteunen bij aanvraagprocedures. Aangezien ze zelf ook student zijn bij de TU Delft, kunnen ze je vanuit hun eigen ervaringen verder helpen.

*Uiteraard zijn alle gesprekken met de studieadviseur, de psycholoog, studentendecaan of student assistent vertrouwelijk.

Ontmoet het team

Suze-Anne van Geffen
Studentendecaan

Aanwezig: ma-di-do-vr

Suze-Anne is juriste en coach/counsellor en heeft ruim 20 jaar ervaring met het begeleiden van studenten in het hoger onderwijs. Sinds 2006 is zij werkzaam bij de TU Delft als studentendecaan. Haar hoofdpunten zijn de advisering m.b.t. de regelingen voor financiële ondersteuning en de begeleiding van studenten met een functiebeperking.

Iva Lievens
Studentendecaan

Aanwezig: ma-di-vr

Iva Lievens is sinds januari 2021 werkzaam bij de TU Delft als studentendecaan. Ze is juriste en psychologe en heeft ruim 8 jaar ervaring met het begeleiden van studenten in het hoger onderwijs. Iva coördineert het Study Buddy project.

Stephanie Meulemans
Studentendecaan

Aanwezig: ma-di-wo-do-vr

Stephanie Meulemans is sinds 2010 werkzaam als studentendecaan bij de TU Delft. Ze heeft Facility Management gestudeerd aan de HHS en Maatschappelijke Vraagstukken en Beleid aan de VU. Als student heeft ze zelf ervaren hoe het is om te studeren met een functiebeperking (psychische problematiek). In haar rol als studentendecaan heeft ze diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coachen/begeleiden en oplossingsgerichte gesprekstechnieken. Momenteel is ze ook projectleider voor een aantal projecten rond studeren met een functiebeperking, zoals de oprichting van Horizon.

Ton Valk
Studentendecaan

Aanwezig: ma-di-wo-do

Ton Valk is sinds 2018 werkzaam als studentendecaan binnen de TU Delft. Hij was eerder actief op het gebied van studentenwerving en werkte als studieadviseur binnen verschillende faculteiten. Hij houdt zich nu onder andere bezig met studeren met een functiebeperking, regelingen voor financiële ondersteuning en vragen rond inschrijving.

Marlieke Ernst

Projectmedewerker

Aanwezig: ma-di-wo-do-vr

Marlieke Ernst is sinds September 2021 bij het team komen werken als projectmedeweker voor Horizon. Als student heeft ze zelf ervaren hoe het is om te studeren met een functiebeperking en heeft zich toen al hard gemaakt voor het beleid met betrekking tot studeren met een functiebeperking. Marlieke zal zich voornamelijk bezighouden met het beleid omtrent de voorlichting aan docenten en de BKO module.

Fabian Hoogedijk
Student-assistent

Hallo, mijn naam is Fabian Hoogendijk, ik ben derdejaars student industrieel ontwerpen. Dit jaar ga ik bij Horizon een steentje bijdragen. Ik ben opgegroeid in Spanje en kwam een paar jaar geleden naar Nederland om aan de TU te studeren. Dus ik heb hierdoor en een paar andere dingen heb ik ervaring opgedaan met studeren met een studiebeperking. Hierdoor op ik jullie beter te kunnen helpen. En de beste oplossing voor jullie vragen te hebben. 

Fem de Jong
Student-assistent

Fem de Jong studeert sinds 2018 aan de TU Delft. Ze is begonnen met een bachelor Industrieel Ontwerpen en volgt nu een pre-master op de faculteit werktuigbouwkunde. Ze heeft zelf ervaren hoe het is om te studeren met een functiebeperking en is enthousiast om anderen hier ook bij te helpen. Fem zal zich onder andere bezig houden met de spreekuren en het Study Budy project. 

/* */