Contact

Wil je graag meer informatie over extra begeleiding, aanpassingen en/of voorzieningen, stuur dan een mail naar horizon-esa@tudelft.nl. Je mail zal vertrouwelijk worden behandeld. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de onderstaande personen. Bij wie je het best terecht kunt is afhankelijk van je situatie:

Studieadviseur

De studieadviseur van je opleiding is je eerste aanspreekpunt als het gaat om studie- en faculteit-gebonden aanpassingen. Met hem of haar bespreek je wat je aan begeleiding en voorzieningen nodig hebt: de studieadviseur kent de verschillende wegen en mogelijkheden. Hij/zij kan je ook helpen met het aanpassen van je studieprogramma. Soms stuurt de studieadviseur je door naar de studentendecaan*.

Psychologen

Studentenpsychologen van Career & Counselling Services kunnen je begeleiden en steun bieden bij moeilijkheden, die goed studeren in de weg staan. Bijvoorbeeld: psychische problemen, stress, concentratieproblemen etc*. Meer informatie vind je hier.

Studentendecaan

De studentendecaan adviseert over aspecten die buiten het directe studieterrein liggen, zoals regelingen op het gebied van studiefinanciering, universitaire regelingen en materiële voorzieningen*.

Student assistenten

De student assistenten van Horizon kunnen je praktische hulp bieden, bijvoorbeeld door je wegwijs te maken binnen de TU Delft m.b.t. studeren met een functiebeperking of door je te ondersteunen bij aanvraagprocedures. Aangezien ze zelf ook student zijn bij de TU Delft, kunnen ze je vanuit hun eigen ervaringen verder helpen.

*Uiteraard zijn alle gesprekken met de studieadviseur, de psycholoog, studentendecaan of student assistent vertrouwelijk.

Ontmoet het team

Suze-Anne van Geffen
Studentendecaan

Aanwezig: ma-di-do-vr

Suze-Anne is juriste en coach/counsellor en heeft ruim 20 jaar ervaring met het begeleiden van studenten in het hoger onderwijs. Sinds 2006 is zij werkzaam bij de TU Delft als studentendecaan. Haar hoofdpunten zijn de advisering m.b.t. de regelingen voor financiële ondersteuning en de begeleiding van studenten met een functiebeperking.

Tineke Dijkstra
Studentendecaan

Aanwezig: ma-di-woe

Tineke Dijkstra is sinds oktober 2015 werkzaam bij de TU Delft en sinds oktober 2022 als studentendecaan. Eerder had zij functies als o.a. studieadviseur, coördinator selectie en plaatsing en als beleidsadviseur sociale integriteit. Zij heeft een achtergrond in de afrikanistiek, literatuurwetenschap en mediawetenschap. Tineke coördineert het Study Buddy project.

Jenny Venhuizen
Studentendecaan

Aanwezig: ma-di-woe(om de week)-do-vr

Jenny Venhuizen is sinds november 2022 werkzaam bij de TU Delft als studentendecaan. Ze heeft American Studies en Journalistiek gestudeerd en heeft ruim 7 jaar ervaring met het begeleiden van studenten in het hoger onderwijs als studieadviseur, stagebegeleider en international officer. Studenten met een functiebeperking en studenten met vragen omtrent financiële ondersteuning kunnen bij Jenny terecht.

Ton Valk
Studentendecaan

Aanwezig: ma-di-wo-do

Ton Valk is sinds 2018 werkzaam als studentendecaan binnen de TU Delft. Hij was eerder actief op het gebied van studentenwerving en werkte als studieadviseur binnen verschillende faculteiten. Hij houdt zich nu onder andere bezig met studeren met een functiebeperking, regelingen voor financiële ondersteuning en vragen rond inschrijving.

Hannelaure Verlinden
LDE-Trainee & Projectmedewerker

Aanwezig: ma-di-wo-do-vrij

Hannelaure Verlinden is sinds september 2022 werkzaam binnen de TU Delft. Als projectmedewerker ondersteunt zij voornamelijk het team van Horizon en Student Onbeperkt. Vanwege een eigen psychische kwetsbaarheid heeft ze in het verleden zelf ervaren hoe het is om te studeren met een functiebeperking. Hannelaure heeft al enkele jaren ervaring opgedaan als therapeut in de geestelijke gezondheidszorg en zet zich gepassioneerd in om stigmatisering - van mensen met een psychische kwetsbaarheid - tegen te gaan, het taboe te doorbreken en openheid te creëren over het belang van mentaal welzijn.

Joseph Chin
Student-Assistent

Joseph is in 2018 begonnen met zijn studie Maritieme Techniek (3mE). Door persoonlijke uitdagingen rondom ADHD is hij zich in gaan zetten voor studenten die soortgelijke obstakels tegenkomen. Dit begon met een SA-baan bij 3mE, maar groeide al snel uit tot betrokkenheid bij het studentenplatform Student Onbeperkt. Hier leerde hij veel over functiebeperkingen, inclusief die van zichzelf, door te luisteren naar de ervaringen van anderen. Vanaf augustus 2022 heeft hij de kans om zijn ervaring te gebruiken bij het Horizon loket, dit doet hij door het Study Buddy project te begeleiden en als algemeen assistent van Horizon studenten te woord te staan en te helpen.