Bachelorvernieuwing 2024/2025

Misschien heb je het al gehoord: de Bacheloropleiding Bouwkunde wordt vernieuwd!

Op dit moment werkt een groot team van docenten in samenwerking met de studentorganisaties aan een aantal verbeteringen van het bachelor onderwijs. Zo komt er in het nieuwe programma meer lucht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook krijgen de inhoud en de didactiek van het onderwijs een update.

De invoering van de vernieuwde bachelor is gepland voor september 2024. Lees hieronder meer over de doelen en achtergronden van de vernieuwing, of klik hier om het interview te lezen met de Directeur Onderwijs, de Bachelorcoördinator en het Hoofd Onderwijs- en Studentenzaken van onze faculteit.

Maar eerst even dit:

Waar kan ik met vragen terecht?

  • Voor specifieke vragen over het intekenen kun je mailen naar: Intekenen-BK@tudelft.nl
  • Voor algemene vragen over de bachelorvernieuwing kun je contact opnemen met Onderwijs- en Studentenzaken: Bachelorvernieuwing-BK@tudelft.nl.
  • Of stel je vragen aan Bas, onze student-assistent Onderwijs- en Studentzaken via de chat! Bas probeert binnen 24 uur te antwoorden:
Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.