De Bouwpub

Sinds 1974 faciliteert Stichting De Bouwpub elke dinsdag en donderdag de medewerkers en studenten van de Faculteit Bouwkunde. Ook is de Bouwpub-bar vaak aanwezig in de Faculteit bij congressen, feesten, afstudeerborrels etc. De Bouwpub organiseert ook een aantal evenementen, zoals het Octoberfest en de zomer- en winterbierenborrel.

Het bestuur van de Bouwpub bestaat uit medewerkers en studenten van de Faculteit Bouwkunde, die het cafe runnen naast hun werk en studie. Voor het draaien van de bar zijn zij aangewezen op vrijwilligers die zich kunnen intekenen om een avond achter de bar te komen helpen.

In de Bouwpub kan alleen met PIN betaald worden.

Vanaf 1 oktober 2022 is toegang tot de Bouwpub alleen mogelijk als je student of medewerker van de faculteit Bouwkunde bent.

Tot in de Pub!

  • Zuidplantsoen 6

    2628 BZ Delft

    015 - 278 9805

Openingstijden:

Dinsdag 17:00-20:30

Donderdag 17:00-20:30

Bar sluit om 20:00

De Bouwpub kan alleen worden gehuurd door medewerkers en studenten van de Faculteit Bouwkunde en ondersteunt louter door de Faculteit georganiseerde evenementen. We leveren drank en service tegen aantrekkelijke prijzen. Vragen kunt u sturen naar Linda van Keeken

LET OP:

Borrel aanvragen moeten tenminste werkdagen van tevoren worden ingediend. Een aanvraag is pas definitief als het contract is ondertekend door De Bouwpub. Zie bijlage voor de contractvoorwaarden.

Voor aanvragen voor huur van De Bouwpub gebruik onderstaande link naar het aanvraagformulier

Het bestuur van de Bouwpub bestaat uit medewerkers en studenten van de Faculteit Bouwkunde, die het café runnen naast hun werk en studie. Voor het draaien van de bar zijn zij aangewezen op de Vaste Tappers én vrijwilligers die zich kunnen intekenen om een avond achter de bar te komen helpen. Je kunt jezelf inschrijven op een gewenste datum via de volgende link.