Facultaire Studentenraad (FSR)

Welkom op de pagina van de FSR van EWI! Wij zijn de Facultaire StudentenRaad voor de richtingen Elektrotechniek, Sustainable Energy Technology, Technische Wiskunde en Technische Informatica. De FSR vertegenwoordigt de studenten van de faculteit en streeft ernaar de wensen van de studenten op het gebied van onderwijs, wetgeving en faciliteiten te realiseren waar mogelijk. 

Wat doen wij?
Iedere week vergadert de FSR over de stand van zaken binnen de faculteit en maandelijks vergaderen we met het faculteitsbestuur. We houden contact met de centrale studentenraad, studieverenigingen en studentenraden van andere faculteiten.

Zeggenschap FSR

  • Stemmen over de OER (Onderwijs- en Examenregeling) en andere grote plannen faculteit, die van invloed zijn op studenten.
  • Advies uitbrengen over begroting en statuten faculteit.
  • Initiatieven aandragen en nieuwe ideeën implementeren.

Om alle studenten goed te kunnen vertegenwoordigen is het belangrijk om input te krijgen van de studenten zelf! Wij horen graag of jullie klachten, opmerkingen of ideeën hebben. Spreek ons dus vooral aan, stuur een mailtje naar fsr@ewi.tudelft.nl of een berichtje via Facebook of Instagram.

Ook FSR-lid worden?
Lijkt het je leuk om deel uit te maken van de FSR? Spreek ons aan of laat het ons wetens op onze socials. Iedereen die studeert in de richting Elektrotechniek, SET, Technische Wiskunde of Technische Informatica kan zich opgeven voor de verkiezingen. Deze zullen voor 2022-2023 plaatsvinden in mei. Je kunt je verkiesbaar stellen vanaf maart via de studieverenigingen CH, ETV en DelftSEA!