On campus studeren bij EWI

Vanaf 1 maart zullen er meer studieplekken voor jou beschikbaar gesteld worden. Deze studieplekken zijn bedoeld voor diegenen die niet de mogelijkheid hebben om thuis te studeren of veel moeite hebben met thuis studeren. Je kan zelf een studieplek reserveren, maak alsjeblieft ook gebruik van jouw reservering! Voor meer informatie over studieplekken in de Library, Pulse en Community Places, klik hier

Als je van een studieplek gebruik wilt maken op de faculteit: er zijn veel manieren om toestemming te vragen op de campus te studeren. Kijk goed welke situatie op jou toepasbaar is en vraag toestemming of reserveer een tijdslot volgens de beschreven procedure. We vertrouwen erop dat iedereen zich houdt aan de richtlijnen, omdat dit de enige manier is om door te gaan met werken en studeren in een veilige omgeving.

Ben je een master student en gebonden aan het werken op de campus voor je Master Thesis Project? Registreer dat je Master Thesis Project in de Master Registration tool (MaRe) en vraag vervolgens een lab/studieplek aan. De afdelingssecretaris neemt jouw aanvraag in behandeling. Wekelijks op donderdag verwerkt Dienstverlening toegang op de studentenpas.