On campus studeren bij EWI

Vanaf 1 maart zullen er meer studieplekken voor jou beschikbaar gesteld worden. Deze studieplekken zijn bedoeld voor diegenen die niet de mogelijkheid hebben om thuis te studeren of veel moeite hebben met thuis studeren. Je kan zelf een studieplek reserveren, maak alsjeblieft ook gebruik van jouw reservering! Voor meer informatie over studieplekken in de Library, Pulse en Community Places, klik hier

Als je van een studieplek gebruik wilt maken op de faculteit: er zijn veel manieren om toestemming te vragen op de campus te studeren. Kijk goed welke situatie op jou toepasbaar is en vraag toestemming of reserveer een tijdslot volgens de beschreven procedure. We vertrouwen erop dat iedereen zich houdt aan de richtlijnen, omdat dit de enige manier is om door te gaan met werken en studeren in een veilige omgeving.

Are you a master student and is it necessary to work on campus for your Master Thesis Project?

EEMCS’ 2nd year MSc students are invited to reserve study spaces via https://tudelft.okku.io