On campus studeren bij EWI

Vanaf 1 maart zullen er meer studieplekken voor jou beschikbaar gesteld worden. Deze studieplekken zijn bedoeld voor diegenen die niet de mogelijkheid hebben om thuis te studeren of veel moeite hebben met thuis studeren. Je kan zelf een studieplek reserveren, maak alsjeblieft ook gebruik van jouw reservering! Voor meer informatie over studieplekken in de Library, Pulse en Community Places, klik hier

Als je van een studieplek gebruik wilt maken op de faculteit: er zijn twee manieren om hiervoor toestemming te vragen. Kijk goed welke situatie op jou toepasbaar is en vraag toestemming of reserveer een tijdslot volgens de beschreven procedure. We vertrouwen erop dat iedereen zich houdt aan de richtlijnen, omdat dit de enige manier is om door te gaan met werken en studeren in een veilige omgeving.

Studenten met persoonlijke omstandigheden vragen een studieplek aan via de studieadviseurs. Zij nemen jouw aanvraag voor een plek voor zelfstudie in gebouw 36 in behandeling. In je mail vermeld je:  

  • Studentnummer 
  • Motivatie 
  • Verklaring van een externe expert (i.e. een ADHD verklaring of een verklaring van een psycholoog) 
  • Studieprogramma 
  • Periode waarin je een studieplek nodig hebt.  

Ervaar je problemen bij het studeren vanuit huis en ben je niet in het bezit van een verklaring van een externe expert? Heb je al andere opties geprobeerd (first-come-first-serve studieplekken op de Drebbelweg, studeren in de Library)? Maak dan een afspraak met de studieadviseurs of bekijk de welzijn en studiepagina.  

Master studenten die werken aan hun thesis project kunnen een lab/studieplek aanvragen via MaRe. Registreer je Master Thesis Project in Mare, vraag vervolgens een lab/ studieplek aan via de â€˜request lab/studyspace’ knop. De afdelingssecretaris neemt jouw aanvraag in behandeling voor een plek in gebouw 36 of 28.