Workshops

B-in-4-workshop (week 5.7, 5.8, 1.1, 1.2) 
Gericht op BSc CSE / EE / TW studenten. Omschrijving: Plan Je Bachelor in Vier Jaar. Als je eerstejaars vakken open hebt staan na je eerste jaar, dan kan dit veel effect hebben op je planning van je tweede jaar. Wij weten uit ervaring dat je waarschijnlijk een extra jaar nodig hebt om af te studeren. Ook zijn er vakken die voorwaardes hebben. Deze workshop geeft jou inzicht in het gehele programma die je volgt zodat je het overige gedeelte ervan realistisch kan inplannen. Waarom naar deze workshop gaan? Omdat een realistische plan de kansen verhoogt dat je je doelen zult realiseren wat je weer gemotiveerd houdt om verder te gaan.   

MOMI workshop: (week 4.2, 4.3)
Gericht op non-EU studenten. Omschrijving: als non-EU student komt er veel op je af aan regelgeving om als student in Nederland te verblijven. Deze workshop biedt informatie over de MOMI procedure zodat je de voorwaardes kent en weet wat te doen als het anders loopt dan gepland. 

Herwin je Motivatie workshop (week 1.7, 1.8)
Gericht op tweedejaars studenten van de BSc TW, EE en CSE. Omschrijving: na je eerste jaar, heb je misschien zin in een pauze. Je studie onderbreken is riskant, dus je weet dat het wellicht beter is om door te gaan. De vraag is hoe door te gaan en in balans te blijven? Nu de druk niet zozeer vanuit de BSA komt maar eerder meer vanuit het niveau van de vakken zelf. Deze workshop biedt inzicht in de basics van motivatie en hoe zich dit verhoudt tot je doelen bereiken. Wat is jouw meest toegepaste motivatie strategie? Deze workshop biedt jou de ruimte hierop te reflecteren en geeft jou mogelijke alternatieven om thuis mee aan de slag te gaan. 

Hoe Af te Studeren workshop (week 3.7, 3.8)
Gericht op alle derdejaars BSc studenten. Omschrijving: misschien moet je nog die ene vak halen of weet je niet goed hoe dit met nieuwe vakken te combineren? Misschien heb je nog vakken die je moet afronden terwijl je met je BEP of Research Project bent begonnen? Nu het afstuderen nadert, is het pad vooruit niet zo duidelijk waardoor je je misschien minder gemotiveerd voelt: het kan zijn dat moeilijke keuzes moet maken om je doelen te realiseren maar ook om je leven makkelijker te maken op de lange termijn. Deze workshop biedt praktische tools om te volharden en tegelijkertijd wordt jou een moment van reflectie aangeboden om na te denken over wat je plannen zijn nadat je afgestudeerd bent.