Workshops

B-in-4-workshop (week 5.7, 5.8, 1.1, 1.2) 
Gericht op BSc CSE / EE / TW studenten. Omschrijving: Plan Je Bachelor in Vier Jaar. Als je eerstejaars vakken open hebt staan na je eerste jaar, dan kan dit veel effect hebben op je planning van je tweede jaar. Wij weten uit ervaring dat je waarschijnlijk een extra jaar nodig hebt om af te studeren. Ook zijn er vakken die voorwaardes hebben. Deze workshop geeft jou inzicht in het gehele programma die je volgt zodat je het overige gedeelte ervan realistisch kan inplannen. Waarom naar deze workshop gaan? Omdat een realistische plan de kansen verhoogt dat je je doelen zult realiseren wat je weer gemotiveerd houdt om verder te gaan.   

MOMI workshop: (week 4.2, 4.3)
Gericht op non-EU studenten. Omschrijving: als non-EU student komt er veel op je af aan regelgeving om als student in Nederland te verblijven. Deze workshop biedt informatie over de MOMI procedure zodat je de voorwaardes kent en weet wat te doen als het anders loopt dan gepland. 

Career & Counselling Services heeft een royaal aanbod aan (deels gratis) workshops en trainingen op het gebied van goed studeren, persoonlijke ondersteuning, studiekeuze en loopbaan. Hiermee verbeter je je vaardigheden en het helpt je een passende studie, baan of stage te vinden.