Let's Connect!

De EEMCS faculteit wil jullie samen met de studieverenigingen, aansporen om verbinding te zoeken met elkaar in het nieuwe jaar wat voor ons ligt - 2022. Door mee te doen kun je een student ontmoeten van je eigen opleiding. Wij hopen dat dit jullie aanzet om nieuwe vrienden te maken en erop uit te gaan, iets wat jou als student ten goede komt! 

Hoe kan ik meedoen?
Je hoeft geen lid te zijn van een van de studieverenigingen: het enige dat je hoeft te kiezen is welke buitenactiviteit het beste bij je past en welke onderwerpen je met een medestudent leuk vindt om over te praten. Als je dit hebt ingeleverd, zal de studievereniging CH een match maken, in samenwerking met ETV, Delft/SEA en de studieadviseurs van de faculteit. De data zal alleen lokaal bewaard worden, verder niet op andere TUD platforms en alleen zolang we nog op zoek zijn naar een match. Voor jullie eigen veiligheid en die van jullie medestudenten vragen we je wel om je voorkeuren goed in te vullen en in contact te blijven met ons zodat wij voor een betrouwbaar netwerk kunnen zorgen samen.

Wat kan ik doen met mijn match?
Wanneer jullie ge├»ntroduceerd worden aan elkaar, weten jullie op basis van elke activiteit jullie een match zijn. Stuur je match een berichtje om een tijd en plek af te spreken, en je bent klaar om te gaan! Haal een koffie, thee of warme chocomel to go bij een van de caf├ę's in Delft, en maak een wandeling door het mooie oude centrum. Of ontmoet elkaar bij de faculteit waarvandaan jullie een fietstocht over de campus en nabij gelegen gebieden kunnen maken. Ben je nerveus over het afspreken? Voel je vrij om contact op te nemen met de studieadviseurs als je vragen hebt of bedenkingen wil delen. 

Hoe wordt er met mijn persoonlijke data omgegaan?
Alle persoonlijke data die je invult, zal verwerkt worden volgens de Nederlandse privacy wetten. We geven in het aanmeldformulier aan welke data er met jouw match gedeeld wordt en welke niet. De gegevens die je invult op het formulier worden niet langer dan twee weken bewaard, en zijn alleen toegankelijk voor studieadviseurs en specifieke bestuursleden van de studieverenigingen. Je kan op ieder moment jouw aanmelding intrekken en de persoonlijke data laten verwijderen door een e-mail te sturen naar: community-EEMCS@tudelft.nl    

For more information, send us an e-mail!
community-EEMCS@tudelft.nl

EEMCS academic counsellor, Nadia Palliser

What students say

''Uiteindelijk gingen we maandag na college een stuk hardlopen. Waarschijnlijk gaan we dit weekend ook nog een potje tennissen, dus het was een perfecte match. Ik kijk uit naar de volgende ronde!''

/* */