Let's Connect!

Nu het weer beter wordt, is het tijd om wat vaker naar buiten te gaan, juist ook door de aanhoudende maatregelen. Met de steun van de faculteit, bieden de studieverenigingen je de kans om een medestudent te ontmoeten: een medestudent die je nog niet kent, die dezelfde opleiding doet en in de buurt van de campus woont. Dit voelt misschien spannend aan in het begin, toch is een wandeling, een fietstocht of een stuk hardlopen iets wat je wel samen kan doen, rekening houdend met de maatregelen momenteel. Wij hopen dat dit initiatief nieuwe ontmoetingen en verbindingen aanspoort tussen jullie, verbindingen die belangrijk zijn voor jou als student!

Hoe kan ik meedoen?
Je hoeft geen lid te zijn van een van de studieverenigingen: het enige dat je hoeft te kiezen is welke buitenactiviteit het beste bij je past en welke onderwerpen je met een medestudent leuk vindt om over te praten. Als je dit hebt ingeleverd, zal de studievereniging CH een match maken, in samenwerking met ETV, Delft/SEA en de studieadviseurs van de faculteit. De data zal alleen lokaal bewaard worden, verder niet op andere TUD platforms en alleen zolang we nog op zoek zijn naar een match. Voor jullie eigen veiligheid en die van jullie medestudenten vragen we je wel om je voorkeuren goed in te vullen en in contact te blijven met ons zodat wij voor een betrouwbaar netwerk kunnen zorgen samen.

Wat kan ik doen met mijn match?
Wanneer jullie ge├»ntroduceerd worden aan elkaar, weten jullie op basis van elke activiteit jullie een match zijn. Stuur je match een berichtje om een tijd en plek af te spreken, en je bent klaar om te gaan! Haal een koffie, thee of warme chocomel to go bij een van de caf├ę's in Delft, en maak een wandeling door het mooie oude centrum. Of ontmoet elkaar bij de faculteit waarvandaan jullie een fietstocht over de campus en nabij gelegen gebieden kunnen maken. Ben je nerveus over het afspreken? Voel je vrij om contact op te nemen met de studieadviseurs als je vragen hebt of bedenkingen wil delen. 

Hoe wordt er met mijn persoonlijke data omgegaan?
Alle persoonlijke data die je invult, zal verwerkt worden volgens de Nederlandse privacy wetten. We geven in het aanmeldformulier aan welke data er met jouw match gedeeld wordt en welke niet. De gegevens die je invult op het formulier worden niet langer dan twee weken bewaard, en zijn alleen toegankelijk voor studieadviseurs en specifieke bestuursleden van de studieverenigingen. Je kan op ieder moment jouw aanmelding intrekken en de persoonlijke data laten verwijderen door een e-mail te sturen naar: community-EEMCS@tudelft.nl    

For more information, send us an e-mail!
community-EEMCS@tudelft.nl

EEMCS academic counsellor, Nadia Palliser
N.E.Palliser@tudelft.nl

Commissioner of Computer Science at CHSterre Lutz
cs@ch.tudelft.nl

What students say

''Uiteindelijk gingen we maandag na college een stuk hardlopen. Waarschijnlijk gaan we dit weekend ook nog een potje tennissen, dus het was een perfecte match. Ik kijk uit naar de volgende ronde!''