Eerstejaars Werktuigbouwkunde

We heten je van harte welkom bij de Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen (afgekort 3mE). In september start je hier je bacheloropleiding. Wij hopen dat je een mooie, leerzame en boeiende periode tegemoet gaat en zien uit naar het moment waarop je je bachelor- (en aansluitend eventueel je master) diploma in ontvangst zult nemen.Je vindt op deze pagina meer informatie om goed van start te kunnen gaan met je studie.

Goed van start in september? Zorg dat je Wiskunde-B niveau op het goede niveau is, en volg de Pre-University Calculus course.

Inschrijving

Voor een goede start aan je opleiding is het van belang om je inschrijving vóór 15 augustus te voltooien. Dat doe je door de betaling van het collegegeld te voldoen of een machtiging te hebben afgegeven. Zodoende ben je op tijd ingedeeld in een projectgroep, waarover je vanaf half augustus wordt ingelicht.

Als bevestiging van je inschrijving bij de TU Delft ontvang je uiterlijk binnen één maand nadat je aan de inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan, het Bewijs van Inschrijving, maar niet eerder dan medio augustus.

Cijfer notificaties

Vanuit het cijfer registratie systeem, Osiris, kun je een melding krijgen zodra er een cijfer bekend is. Dit dien je aan te zetten door in de openingspagina van Osiris het vinkje aan te zetten dat je meldingen wilt ontvangen zodra een cijfer is toegevoegd of gewijzigd. Dit hoeft je slechts eenmalig in te stellen.

Eerstejaars weekend & OWee

Het weekend voor 1e jaars Werktuigbouwkunde vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019.

●     Meer info over het eerstejaarsweekend: www.leeghwater.nl

De Ontvangst Week (OWee) vindt plaats van 18 tot en met 22 augustus 2018.

●     Meer info over deOWee: www.owee.nl

Algemene informatie

2019-2020 : De 1e collegedag is op maandag 2 september.

Start studiejaar / Start Academic Year

maandag 2 september 2019 / Monday 2 September 2019