Schakelstudenten

We heten je van harte welkom bij de Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen (afgekort 3mE). In september start je hier je schakelopleiding. Wij hopen dat je een mooie, leerzame en boeiende periode tegemoet gaat en zien uit naar het moment waarop je het schakelprogramma hebt afgerond en in een 3mE master kunt beginnen. Je vindt op deze pagina meer informatie om goed van start te kunnen gaan met je studie.

Reserveer alvast de middag van donderdag 26 augustus in je agenda (ontvangstmiddag voor 3mE schakelstudenten). Meer informatie over de ontvangstmiddag volgt nog.

Update 17 augustus:

  • Advanced Mechanics: op 24 augustus 08:30-13:30 is een sessie gepland met de docent ter voorbereiding van de module. Je kunt ook zonder een specifieke vraag langskomen en dan onder begeleiding aan sommen werken. Hierbij de link naar het voorbereidingsdocument
    [De boeken voor dit vak zijn nu al te koop bij de VSSD]
  • Er is een e-mail verzonden met een korte vragenlijst en links naar Discord / Whatsapp groepen

 

Goed van start in september? Zorg dat je Wiskunde-B niveau op het goede niveau is, en volg de Pre-University Calculus course.

Inschrijving

Als bevestiging van je inschrijving bij de TU Delft ontvang je uiterlijk binnen één maand nadat je aan de inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan, het Bewijs van Inschrijving, maar niet eerder dan medio augustus.Voor meer informatie verwijzen we naar de pagina <link onderwijs toelating-en-aanmelding msc-nederlands-diploma>inschrijvingen.

Cijfer notificaties

Vanuit het cijfer registratie systeem, MyTUDelft, kun je een melding krijgen zodra er een cijfer bekend is. Dit dien je aan te zetten door in de openingspagina van MyTUDelft het vinkje aan te zetten dat je meldingen wilt ontvangen zodra een cijfer is toegevoegd of gewijzigd. Dit hoeft je slechts eenmalig in te stellen.

Algemene informatie

2021-2022:

Start studiejaar / Start Academic Year

Maandag 30 augustus 2021 / Monday 30st of August 2021