Schakelstudenten

We heten je van harte welkom bij de Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen (afgekort 3mE). In september start je hier je schakelopleiding. Wij hopen dat je een mooie, leerzame en boeiende periode tegemoet gaat en zien uit naar het moment waarop je het schakelprogramma hebt afgerond en in een 3mE master kunt beginnen. Je vindt op deze pagina meer informatie om goed van start te kunnen gaan met je studie.

Reserveer alvast de middag van 29 augustus (donderdag) in je agenda (ontvangstmiddag voor 3mE schakelstudenten).

Goed van start in september? Zorg dat je Wiskunde-B niveau op het goede niveau is, en volg de Pre-University Calculus course.

Inschrijving

Als bevestiging van je inschrijving bij de TU Delft ontvang je uiterlijk binnen één maand nadat je aan de inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan, het Bewijs van Inschrijving, maar niet eerder dan medio augustus.Voor meer informatie verwijzen we naar de pagina inschrijvingen.

Cijfer notificaties

Vanuit het cijfer registratie systeem, Osiris, kun je een melding krijgen zodra er een cijfer bekend is. Dit dien je aan te zetten door in de openingspagina van Osiris het vinkje aan te zetten dat je meldingen wilt ontvangen zodra een cijfer is toegevoegd of gewijzigd. Dit hoeft je slechts eenmalig in te stellen.

Start studiejaar / Start Academic Year

Maandag 31 augustus 2020 / Monday 31st of August 2020