Aansluiting op Msc

Volg je een aanverwante HBO- of WO-opleiding? Dan denk je er misschien over om aansluitend een masteropleiding in deze richting te volgen aan de TU Delft.

Het schakelprogramma

Om te kunnen instromen in onze MSc moet je kennis op sommige gebieden worden bijgespijkerd. Hiervoor is het schakelprogramma ontworpen. De schakelopleiding volg je voordat  je in de MSc instroomt. De schakelopleiding bestaat uit fundamentele vakken en een aantal MSc variant-specifieke vakken (totaal aantal EC is maximaal 60, afhankelijk van de Msc van je keuze). De vakken verhelpen algemene deficiĆ«nties en brengen je op academisch niveau.

Als je een schakelopleiding wilt volgen, moet je voldoen aan bepaalde ingangseisen. Zie hier voor meer informatie over de toelatingstoetsen en andere algemene informatie. Gezien het grote aantal studenten dat zich voorbereidt op een start aan de TU Delft is het raadzaam tijdig te beginnen met de  toetsen. In de zomerperiode is het druk bij de afnemende instanties!

Aanmelden?

Schrijf je in bij Studielink voor het schakelprogramma (status: Bachelor). De dealine hiervoor is 1 juli. Het voltooien van een schakelprogramma geeft geen recht op het Bachelordiploma. Mail na het inschrijven via Studielink naar schakel-3mE@tudelft.nl. Vermeld in je e-mail:

  • welke schakelopleiding je je hebt opgegeven
  • Tot welke masteropleiding je toelating vraagt
  • Van welke HBO/WO instelling je komt en welke opleiding je daar doet

Voor vragen kun je contact opnemen met schakel-3mE@tudelft.nl