Studieadviseurs 3mE

MEDEDELING

Beste studenten,

Vanwege de situatie rondom het Corona-virus zullen de studieadviseurs van 3mE vanuit huis werken. Wat betekent dit voor jullie?

  • Van maandag t/m vrijdag (m.u.v. woensdag) is er een telefonisch spreekuur tussen 09:00.10:00 en tussen 12:30-13.30 uur.
  • Er zullen geen inloop spreekuren meer zijn.
  • Afspraken zullen telefonisch of online plaatsvinden. Geef bij het maken van een afspraak aan welk platform je wilt gebruiken (telefonisch, Skype (for Business), Zoom of Teams) en geef jouw Skype-naam en/of telefoonnummer door.
  • Via de mail zijn we nog steeds bereikbaar: studieadviseurs-3mE@tudelft.nl

Onze excuses voor het ongemak. Zodra de situatie verandert, laten wij dat jullie z.s.m. weten!

Met vriendelijke groet,Lourdes, Evert, Pauline, Elisa en Peggy (Studieadviseurs 3mE)


Bij de studieadviseurs kun je terecht voor advies over persoonlijke en studiegerelateerde vragen en problemen. Door de onafhankelijke positie van de studieadviseurs hebben studenten de gelegenheid om in vertrouwen met hen over diverse zaken te spreken. Kijk hier voor meer informatie over ons werk en waarvoor je bij ons terecht kan.

Spreekuren

Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor korte vragen. Tijdens een spreekuur kan een studieadviseur gemiddeld 10 minuten de tijd voor je nemen.

Denk je meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat je persoonlijke omstandigheden of een uitgebreide studieplanning wil bespreken, maak dan een afspraak. Blijkt tijdens een spreekuur dat je meer tijd nodig hebt, dan kan een studieadviseur voorstellen om een afspraak te maken.

Kijk voordat je contact legt eerst ook eens hier. Ook tijdens spreekuren zijn de gesprekken die gevoerd worden met een studieadviseur vertrouwelijk.

Telefonisch spreekuur

  • Dagelijks (behalve woensdag) : 9.00-10.00 uur en 12.30-13.30 uur op 015-278 3961
    (dit nummer is alleen tijdens dit spreekuur geactiveerd)
    Houd voor actuele wijzigingen van de spreekuren Brightspace in de gaten.

E-mail

Individuele afspraken

Afspraken zijn bedoeld voor het bespreken van onderwerpen die wat meer tijd vragen, zoals persoonlijke omstandigheden of het maken van een planning. Via ons online afsprakensysteem kan je zelf een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak kan een studieadviseur ongeveer een half uur de tijd voor je nemen. Heb je alleen een korte vraag, dan willen wij je vragen om gebruik te maken van een telefonisch spreekuur of een e-mail te sturen. Op die manier kan een andere student, die meer tijd nodig heeft, eerder terecht voor een afspraak.

Studieadviseurs

Evert Vixseboxse

Peggy EskikiliƧ

Lourdes Gallastegui

Pauline van der Sman

Elisa Fuhrmann