Studieadviseurs 3mE


MEDEDELING

Beste studenten,

Tijdens de zomerperiode zijn er minder studieadviseurs aanwezig. Dit betekent dat er minder afspraakmogelijkheden zijn en er dus ook langere wachttijden zijn.

Spreekuren
Vanaf vrijdag 15 juli t/m vrijdag 12 augustus zijn er geen spreekuren (zowel telefonisch- als inloopspreekuren op 3mE). Per mail zijn we, met uitzondering van de sluitingsweken, wel bereikbaar en ook zijn er een aantal afspraakopties.

Sluitingsweken
Vanaf woensdag 27 juli t/m vrijdag 5 augustus zijn we helemaal gesloten. Dit betekent dat er geen afspraakopties zijn en we ook per mail niet bereikbaar zijn.

Als er dringende zaken besproken moeten worden, maak dan op tijd een afspraak of maak nu gebruik van de telefonische- en inloopspreekuren.

In geval van nood:

  • Bij levensbedreigende situaties bel 112, bij su├»cidale gedachten bel 113 of 0800-0113 (alleen voor gesprekken in Nederland), of chat via www.113.nl;
  • Er is een spoednummer binnen de TU Delft wat je 24/7 kunt bellen: 0031 15 278 88 88.

Aarzel niet om deze bronnen te raadplegen als je in gevaar bent.

Vanaf 15 augustus
Vanaf maandag 15 augustus zullen er weer spreekuren (zowel telefonisch- als inloopspreekuren op 3mE) zijn op de maandagen, dinsdagen en donderdagen. De spreekuren op de woensdagen en vrijdagen zullen voor onvoorziene tijd niet doorgaan.

Ook per mail zijn we vanaf 15 augustus weer zoals vanouds bereikbaar en kunnen er weer afspraken via het online afsprakensysteem gepland worden.

We wensen jullie een fijne zomer en een goede start in het nieuwe studiejaar 2022-2023!

Hartelijke groeten,
De 3mE studieadviseurs (Lourdes, Evert, Peggy, Pauline en Elisa)Bij de studieadviseurs kun je terecht voor advies over persoonlijke en studiegerelateerde vragen en problemen. Door de onafhankelijke positie van de studieadviseurs hebben studenten de gelegenheid om in vertrouwen met hen over diverse zaken te spreken. Kijk hier voor meer informatie over ons werk en waarvoor je bij ons terecht kan.

Spreekuren

Het telefonisch spreekuur en het inloopspreekuur zijn bedoeld voor korte vragen. Tijdens een spreekuur kan een studieadviseur gemiddeld 10 minuten de tijd voor je nemen.

Denk je meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat je persoonlijke omstandigheden of een uitgebreide studieplanning wil bespreken, maak dan een afspraak. Blijkt tijdens een spreekuur dat je meer tijd nodig hebt, dan kan een studieadviseur voorstellen om een afspraak te maken.

Kijk voordat je contact legt eerst ook eens hier. Ook tijdens spreekuren zijn de gesprekken die gevoerd worden met een studieadviseur vertrouwelijk.

Individuele afspraken

Afspraken zijn bedoeld voor het bespreken van onderwerpen die wat meer tijd vragen, zoals persoonlijke omstandigheden of het maken van een planning. Via ons online afsprakensysteem kan je zelf een afspraak inplannen; je kunt hierbij kiezen uit twee opties:
1.    Studieadviseur (academic counsellor) online
2.    Studieadviseur (academic counsellor) on campus 

Beschikbaarheid verschilt per afspraaktype; je kunt bij een on-campus afspraak niet aangeven dat je via Teams wilt bellen, daarvoor kun je uit de beschikbaarheid voor online afspraken kiezen. 

Tijdens een afspraak kan een studieadviseur ongeveer een half uur de tijd voor je nemen. Heb je alleen een korte vraag, dan willen wij je vragen om gebruik te maken van een spreekuur of een e-mail te sturen. Op die manier kan een andere student, die meer tijd nodig heeft, eerder terecht voor een afspraak.

LET OP!

Bij ziekte of bijzondere omstandigheden die de studievoortgang belemmeren, is het van belang zo spoedig mogelijk de studieadviseurs te informeren. Doe je dit niet, dan loop je het risico achteraf geen aanspraak meer te kunnen maken op bijzondere regelingen in het kader van bijvoorbeeld BSA of afstudeersteun (Regeling Profileringsfonds).

Studieadviseurs

Evert Vixseboxse

Peggy Eskikili├ž

Lourdes Gallastegui

Pauline van der Sman

Elisa Fuhrmann

/* */