Studieadviseurs 3mE

Bij de studieadviseurs kun je terecht voor advies over persoonlijke en studiegerelateerde vragen en problemen. Door de onafhankelijke positie van de studieadviseurs hebben studenten de gelegenheid om in vertrouwen met hen over diverse zaken te spreken. Kijk hier voor meer informatie.

Spreekuren

Zowel het telefonisch spreekuur als het inloopspreekuur zijn bedoeld voor korte vragen. Tijdens een spreekuur kan een studieadviseur gemiddeld 10 minuten de tijd voor je nemen. Denk je meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat je persoonlijke omstandigheden of een uitgebreide studieplanning wil bespreken, maak dan een afspraak. Blijkt tijdens een spreekuur dat je meer tijd nodig hebt, dan kan een studieadviseur voorstellen om een afspraak te maken.
Kijk voordat je contact legt eerst bij de veelgestelde vragen, wellicht staat het antwoord op jouw vraag hier al tussen.
Ook tijdens spreekuren zijn de gesprekken die gevoerd worden met een studieadviseur vertrouwelijk.

Telefonisch spreekuur

  • Dagelijks : 9.00-10.00 uur op 015-278 3961
    (dit nummer is alleen tijdens dit spreekuur geactiveerd)

Inloopspreekuur (voor vragen)

  • Dagelijks : 12:30 – 13:30 uur

Houd voor actuele wijzigingen van de spreekuren Brightspace in de gaten.

E-mail

Je mag ons altijd e-mailen. We proberen je vraag binnen een week beantwoord te hebben. Mail ons op studieadviseurs-3me@tudelft.nl.

Afspraken

Afspraken zijn bedoeld voor het bespreken van onderwerpen die wat meer tijd vragen, zoals persoonlijke omstandigheden of het maken van een planning. Via ons online systeem kan je zelf een afspraak inplannen. Tijdens een afspraak kan een studieadviseur ongeveer een half uur de tijd voor je nemen. Heb je alleen een korte vraag, dan willen wij je vragen om gebruik te maken van een spreekuur of een e-mail te sturen. Op die manier kan een andere student, die meer tijd nodig heeft, eerder terecht voor een afspraak.

Studieadviseurs