Inloopwerkplaats Medewerkers

Mechanische werkplaats voor medewerkers

In de Inloopwerkplaats Medewerkers (IWM) mogen medewerkers van 3mE, na instructies van de werkplaatsmedewerkers, zelf of onder begeleiding werkstukken en modellen van metaal en kunststof maken op de ter beschikking staande bewerkingsapparatuur (draai-, frees- en boormachines). Naast medewerkers zijn ook studenten die met hun MSc-afstudeerproject bezig zijn welkom, mits daar ruimte voor is. Het dragen van veiligheidskleding is verplicht als je in de IWM komt werken.

Het is ook mogelijk om de werkplaatsmedewerkers onderdelen te laten maken, hierbij is ook 3D printen en 5-assig CNC frezen mogelijk. Dit is voornamelijk bedoeld voor moeilijk te maken onderdelen. Houd hierbij wel rekening met langere wachttijden.

Ten slotte kan in de IWM ook advies/ondersteuning worden gevraagd bij ontwerpen of grotere projecten, waarbij eventueel zelfs (delen van) het ontwerp of project door werkplaatsmedewerkers kunnen worden overgenomen.

De werkplaats bevindt zich in het 3mE faculteitsgebouw, ruimte F-0-280.

Meer informatie over inloop, productietechnieken, aanvraag van onderdelen, het kwartaalrooster en de huisregels vind je achter de buttons hieronder. Niet gevonden? Stel dan je vraag aan ons d.m.v. een mail naar IWM-3mE@tudelft.nl.

Wees vertrouwd met onze huisregels voordat je in de IWM komt werken!