Studieadviseurs

In week 29 t/m 32 (18 juli t/m 12 augustus) vervalt het open spreekuur. In deze periode kun je wel een afspraak maken of een vraag stellen aan de studieadviseur door te mailen naar studieadviseurs-bk@tudelft.nl.

Kom naar het inloopspreekuur voor korte vragen gericht op informatievoorziening. Je zult een kort advies krijgen om je op weg te helpen. Het spreekuur vindt gewoonlijk plaats op dinsdag en donderdag van 12:45 tot 13:45. Actuele informatie over het spreekuur vind je op Brightspace (‘Students Architecture and the Built Environment’).

Denk je dat je vraag langer dan 5 a 10 minuten in beslag zal nemen, dan kun je een afspraak maken door te mailen naar: Studieadviseurs-BK@tudelft.nl

Geef dan kort je vraag weer, je naam, studienummer en in welk semester je studeert. Als je eenmaal contact hebt gehad met 1 van de adviseurs, dan is het handig om bij volgende vragen contact te houden met dezelfde adviseur.

Veel informatie staat online op de studentenportal van BK. Een aantal veelvoorkomende onderwerpen vind je hier op alfabetische volgorde:

Staat jouw onderwerp er niet tussen, zoek dan verder op de studentenportal van BK.

Hou voor de meest actuele informatie over je vakken Brightspace in de gaten.

/* */