Stichting De Bouwpub

Sinds 1974 faciliteert Stichting De Bouwpub elke dinsdag en donderdag de medewerkers en studenten van de Faculteit Bouwkunde. Ook is de Bouwpub vaak aanwezig in de Faculteit op congressen, feesten, afstudeerborrels etc. De Bouwpub organiseert ook een aantal evenementen, zoals het Oktoberfest en de zomer- en winterbierenborrel.

Het bestuur van de Bouwpub bestaat uit medewerkers en studenten van de Faculteit Bouwkunde, die het cafe runnen naast hun werk en studie. Voor het draaien van de bar zijn we aangewezen op vrijwilligers die zich in het cafe kunnen intekenen om een avond achter de bar te komen helpen.

Vanaf heden kan er in de Bouwpub alleen nog maar met PIN betaald worden. Contant geld kunnen we niet meer aannemen.

Tot in de Pub!

 

Lees ook in de TU Delta! Foto: Hans Stakelbeek

 • Zuidplantsoen 6

  2628 BZ Delft

  015 - 278 9805

  Openingstijden:

  Dinsdag 17:00-20:00

  Donderdag 16:00-20:00

  Bar sluit om 19:30

De Bouwpub kan alleen worden gehuurd door medewerkers en studenten van de Faculteit Bouwkunde en ondersteunt louter door de Faculteit georganiseerde evenementen. We leveren drank en service tegen aantrekkelijke prijzen. Vragen kunt u sturen naar Linda van Keeken

LET OP: 

 • Borrel aanvragen moeten tenminste 10 werkdagen van tevoren worden ingediend. Een aanvraag is pas definitief als het contract is ondertekend door Linda van Keeken. Zie bijlage voor de contractvoorwaarden.

Voor aanvragen voor huur van De Bouwpub, stuur een mail naar bouwpub-bk@tudelft.nl

/* */