Additional Graduation Work, Research Project

Met het eind van je studie in zicht, is het ook mogelijk het Additional Graduation Work, Research Project (voorheen Additional Master Thesis) in het buitenland te doen. Meestal gebeurt dit bij een universiteit of bedrijf waar je mastervariant nauwe relaties mee heeft. Ook hier krijg je de kans om voor korte of langere tijd helemaal op te gaan in de kennis en cultuur van een (heel) ander land!

Het Additional Graduation Work, Research Project wordt individueel gedaan en kent meer diepgang (en is minder breed) dan bijv. een Civil Engineering Consultancy project.
Heb je interesse in het doen van een additional graduation work, research project, kijk dan op Brightspace en in de studiegids bij de desbetreffende vakcode.

Titel   Code
Additional Graduation Work, Research project CIE                       CIE5050-09
Additional Graduation Work, Research project AES

AES4011-10

Master Thesis
MSc Thesis CIE   CIE5060-09
MSc Thesis AES   Verschillende codes1

1 Kijk voor meer informatie bij de Rules & Regulations.

Studenten vanaf cohort 22-23 kunnen kiezen voor een Research Project 'nieuwe stijl' (vak codes CIEM0120, ENVM0121, etc. Meer informatie hierover volgt).