Study Abroad

STUDEREN IN HET BUITENLAND TIJDENS JE STUDIE?

HET IS DICHTERBIJ DAN JE DENKT!

Verleg je grenzen!

Welkom op de website van het Student and International Office (SIO) CiTG!

Graag informeren we je over de mogelijkheden die je als student CiTG tijdens je studie hebt om naar het buitenland te gaan. Laat er rustig je gedachten over gaan en begin ruim van te voren met de voorbereidingen, zeker als je voor langere tijd naar het buitenland wilt gaan. Neem tijdig contact op met de betreffende coördinator en met het SIO CiTG.

De brochure Studeren in het buitenland CiTG, ligt voor je klaar bij de balie van het SIO CiTG (kamer 2.73). Ook op www.buitenland.tudelft.nl vind je veel nuttige informatie.

In de balk links vind je een opsomming van de mogelijkheden. Klik op het studie-onderdeel waar jij interesse in hebt en lees daar meer. Praktische informatie over het regelwerk rond een studie- of stageperiode in het buitenland vind je onder 'Regelwerk’.

Veel succes en plezier bij het zoeken naar een ongetwijfeld fantastische studie- of stageplek in het buitenland!

Graag tot ziens bij het Student and International Office van CiTG!

Holland Scholarship 2017-2018

Voor talentvolle studenten die voor hun studie, stage of onderzoek naar een NonEU-bestemming gaan, is er een interessante beurs à € 1250 beschikbaar, de Holland Scholarship. De voorwaarden om in aanmerking te komen zijn hier te vinden en op het HSP application form. Aanvullend vraagt de faculteit CiTG nog het volgende.


- GPA aantoonbaar 7.5 of hoger;
- Nederlandse nationaliteit;
- het verblijf vindt bij voorkeur plaats in het 1e semester van het collegejaar 2017-2018.

Graag vernemen we ook wat je zelf onderneemt/ter plekke gaat ondernemen om financiële tekorten aan te vullen.

Meld je aan door uiterlijk 1 juni 2017 het ingevulde aanmeldformulier (incl. de benodigde bijlagen met daarbij een officiele cijferlijst met GPA en gespecificeerde begroting) te sturen naar exchange-citg@tudelft.nl. Na deze deadline zal er een selectie plaatsvinden om het beperkte aantal beurzen (4) te verdelen. We verwachten voor eind juni alle studenten over de uitslag te berichten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Het aanmeldformulier vind je op Blackboard (Organizations > Student and International Office Civil Engineering and Geosciences).

Student and International Office CeG, kamer 2.73

Maaike Kraeger-Holland en Chantal van Woggelum