Additional Graduation Work, Research Project

Met het eind van je studie in zicht, is het ook mogelijk het Additional Graduation Work, Research Project (voorheen Additional Master Thesis) in het buitenland te doen. Meestal gebeurt dit bij een universiteit of bedrijf waar je mastervariant nauwe relaties mee heeft. Ook hier krijg je de kans om voor korte of langere tijd helemaal op te gaan in de kennis en cultuur van een (heel) ander land! Vanwege de huidige Corona maatregelen wordt geadviseerd om niet voor een project naar het buitenland te gaan, tenzij het als desk study kan worden uitgevoerd. Projecten binnen Nederland zijn ook mogelijk met veldwerk, mits je de Corona richtlijnen van de Nederlandse overheid volgt.

Het Additional Graduation Work, Research Project wordt individueel gedaan en kent meer diepgang (en is minder breed) dan bijv. een Civil Engineering Consultancy project.
Heb je interesse in het doen van een additional graduation work, research project, kijk dan op Brightspace en in de studiegid bij de desbetreffende vakcode.

 

TitelCode
Additional Graduation Work, Research project CIE                      CIE5050-09
Additional Graduation Work, Research project AES

AES4011-10

Master Thesis
MSc Thesis CIECIE5060-09
MSc Thesis AESVerschillende codes1

1 Kijk voor meer informatie bij de Rules & Regulations.