Studieadviseurs CiTG

Welkom op de site van de studieadviseurs Civiele Techniek en Geowetenschappen.

Bij iedere opleiding van de TU-Delft werken een of meer studieadviseurs. Een studieadviseur geeft in het algemeen informatie en advies over de opleiding. Daarnaast kan een studieadviseur op jouw persoonlijke situatie toegesneden studie-informatie, advisering, begeleiding en bemiddeling geven. Je kunt contact opnemen met de studieadviseurs voor persoonlijke en studie gerelateerde vragen of problemen die van invloed kunnen zijn op je studiesucces.

Summer holidays

Due to the summer holidays the Academic Counsellors of Education and Student Affairs CEG are not available from Friday the 2nd of August until Monday the 12th of August.

Consultation hours from Monday the 22nd of July until Friday the 2nd of August:
Tuesday and Thursday 12.30 – 13.30 hrs.
(please note that not all academic counsellors are available during summer opening hours)

Inloopspreekuur voor korte vragen

De studieadviseurs van de Faculteit CiTG hebben dagelijks een inloopspreekuur van 12.30 tot 13.30 uur. Hier kun je terecht met korte vragen, voor het inloopspreekuur hoef je geen afspraak te maken. De studieadviseurs zijn te vinden op de tweede verdieping in de CiTg faculteit, in de kamers 2.77, 2.77.1 en 2.79.

Stel je vraag per mail

Heb je een vraag die ook via de mail kan worden beantwoord, stuur dan een mail naar studyadvisors-ceg@tudelft.nl

Maak online een afspraak

Denk je dat je vraag langer dan 10 minuten in beslag zal nemen, dan kun je online een afspraak maken van maximaal 30 minuten. Selecteer datum en tijd en maak een afspraak, je kunt de beschikbaarheid van de studieadviseurs zien voor de komende drie weken.