Studieadviseurs CiTG

Welkom op de site van de studieadviseurs Civiele Techniek en Geowetenschappen.

Beste studenten,

Vanwege de situatie rondom het Corona-virus zullen de studieadviseurs van CiTG vanuit huis werken. Wat betekent dit voor jullie?

  • Er zullen geen inloop spreekuren meer zijn.
  • Afspraken kunnen nog steeds ingepland worden, maar dat zullen telefonische of Skype afspraken zijn. Geef bij het maken van een afspraak jouw Skype-naam en/of telefoonnummer door. Update! zie toelichting onderaan dit bericht.
  • Via de mail zijn we nog steeds bereikbaar: Studyadvisors-CEG@tudelft.nl. 

Onze excuses voor het ongemak. Zodra de situatie verandert, laten wij dat jullie z.s.m. weten! 

Pascal, Karel, Marian en Anneloes

UPDATE:

Vanaf 1 juni is in beperkte mate een face to face afspraak op de faculteit mogelijk. Deze afspraken zijn bedoeld voor studenten die wij telefonisch niet of minder goed kunnen helpen, bijv. bij (zwaarwegende) persoonlijke omstandigheden of begeleidingsvragen. Bij praktische vragen over bijvoorbeeld Examencommissie verzoeken, studieplanning/vakken en RPF helpen we je natuurlijk nog steeds graag via de mail en telefoon! Twijfel je of de face to face afspraken voor jou bedoeld zijn, dan mag je natuurlijk ook altijd even in een korte mail je vraag/situatie aan ons voorleggen.

Inplannen van een face to face afspraak gaat via onze online agenda en is mogelijk op woensdagochtend (met Marian of Pascal) en donderdagochtend (met Karel of Anneloes). Je wordt voorafgaand aan de afspraak bij de ingang van de faculteit opgehaald en uiteraard gelden tijdens het contact de RIVM richtlijnen. Verdere details van je afspraak volgen in de bevestiging die je van ons via de online agenda ontvangt.

 

Bij iedere opleiding van de TU-Delft werken een of meer studieadviseurs. Een studieadviseur geeft in het algemeen informatie en advies over de opleiding. Daarnaast kan een studieadviseur op jouw persoonlijke situatie toegesneden studie-informatie, advisering, begeleiding en bemiddeling geven. Je kunt contact opnemen met de studieadviseurs voor persoonlijke en studie gerelateerde vragen of problemen die van invloed kunnen zijn op je studiesucces.

Inloopspreekuur voor korte vragen

De studieadviseurs van de Faculteit CiTG hebben dagelijks een inloopspreekuur van 12.30 tot 13.30 uur. Hier kun je terecht met korte vragen, voor het inloopspreekuur hoef je geen afspraak te maken. De studieadviseurs zijn te vinden op de tweede verdieping in de CiTg faculteit, in de kamers 2.77, 2.77.1 en 2.79.

Stel je vraag per mail

Heb je een vraag die ook via de mail kan worden beantwoord, stuur dan een mail naar studyadvisors-ceg@tudelft.nl

Maak online een afspraak

Denk je dat je vraag langer dan 10 minuten in beslag zal nemen, dan kun je online een afspraak maken van maximaal 30 minuten. Selecteer datum en tijd en maak een afspraak, je kunt de beschikbaarheid van de studieadviseurs zien voor de komende drie weken.