Beschikbare studieplekken

CiTG heeft circa 500 studieplekken beschikbaar. Op de eerste etage zijn er de studietafels en de loungeplekken. 

Projectruimtes

Wil je samen met studenten aan een project werken, dan kan je gebruik maken van de projectruimtes op de 2e verdieping en op de begane grond. Deze zijn niet te reserveren. 

StuDoc

Wanneer je je in alle rust wilt kunnen concentreren, dan biedt de StuDoc (op de eerste etage) je stilte werkplekken. In het hele CiTG-complex is er sprake van een wireless netwerk waardoor je overal internetverbinding hebt. 

Computerruimtes

Mocht je een vaste computer nodig hebben, dan kan je terecht in de computerruimtes, mits deze vrij zijn. Ook met je eigen laptop kun je gebruik maken van het vaste netwerk.

Workspace Availability Service (WAS)

Via Workspace Availability Service (WAS) kun je nagaan welke plekken nog vrij zijn (er is een koppeling met het rooster).

Via deze website kunnen studenten nagaan waar ze kunnen studeren.

Student IT Desk

Voor informatie over studieplekken bij CiTG, kun je terecht bij de Student IT Desk. Daar kun je ook terecht voor al je ICT vragen, en hulp bij het gebruik van software in het CiTG onderwijs.

Laptop

Mocht je nog geen laptop hebben, of meer info over de eisen aan een laptop willen weten bezoek dan de TU delft laptopproject pagina.