Stage

Stage is een mooie manier om kennis te maken met de dagelijkse praktijk van het industrieel ontwerpen. Je kunt een stage in de Bachelor doen in de vorm van de Minor Stage (IO3820-15). Je hebt dan 18 weken om voor jezelf te bepalen welke richting je op wilt gaan: ga je een Master (bij IO) volgen of ben je meer op z'n plaats in het bedrijfsleven en ga je werken. Onder het kopje 'Minor Stage' vind je hierover meer informatie.

Voor Master studenten is er het keuzevak Internship (ID5010). Onder het kopje 'Master Internship' vind je meer informatie. Lees de handleiding goed door. Hierin staat uitgebreid beschreven wat er van je verwacht wordt voor, tijdens en na de stage. Een stage in je Master duurt tenminste 10 weken.

Onder het kopje 'Stage-aanbod' kan je het actuele aanbod vinden van stages. Deze zijn ook te vinden op het bord in de hal van de faculteit, rechts naast de Applied Labs. Ook staan er onder de andere kopjes op deze website handige tips en links voor je stage. Als je vragen hebt na het lezen van de handleiding, neem dan contact op met Jolanda van Domburg via internshipoffice-io@tudelft.nl

Vanwege de grote onzekerheid over de ontwikkeling en verspreiding van het COVID-19 virus, wereldwijd en niet meer kunnen terugvallen op overheids- en zakenreisverzekeringen bij repatriëring, worden (afstudeer) stages en onderzoeksprojecten in het buitenland ontraden tot 1 februari 2021. Dit betekend dat stages in het buitenland (tot 1 Februari 2021) niet erkend zullen worden door de faculteit en hier dus ook geen studiepunten voor gegeven kunnen wordenNeem voor meer informatie contact op met de stagecoördinator.

Aanmelden voor zowel de Minor Stage (IO3820-15) als het keuzevak Master Internship (ID5010) gaat via Osiris Zaak. Lees voordat je je aanmeldt de manual de goed door!