Zara-Vé van Tetterode

Waarom ben je gestart met het Honours programma?

Naast het reguliere programma miste ik nog een éxtra uitdaging. Ik ben erg leergierig en wilde simpelweg meer ervaring opdoen in het vakgebied!

Op welke manier ben je in contact gekomen met het Bachelor Honours Programme?

Aan het eind van mijn eerste jaar op TB verscheen een announcement op Brightspace met de mogelijkheid tot het aanmelden voor het Honours programma. Dit wekte mijn interesse, en ben ik uit gaan zoeken wat dit precies inhoudt. 

Op welke manier heb je je 20 punten (tot nu toe) ingevuld?

Mijn eerste punten heb ik ingevuld met  een programmeervak van Technische Informatica (5 punten): Object Oriented Programming. 

Voor mijn project heb ik een klein onderzoek uitgevoerd naar het gebruik van het platform Inspectieview, binnen de overheidsinspecties, waarbij de inspecteur en techniek samenkomt. 

Het interfacultaire deel heb ik ingevuld door het vak Personal Leadership te volgen, wat ook vijf punten telt. 

Momenteel ben ik nog bezig met het invullen van mijn laatste vijf punten.

Hoe ben je bij je projecten gekomen en wie heeft je begeleid? /Wat is je ervaring geweest met het regelen van een project en een begeleider?

Ik heb veel geluk gehad met het vinden van mijn project. Een vriend van me die ook het Honours programma volgde, heeft mij gevraagd een project van hem over te nemen. Daardoor was het organisatorische deel van het opzetten van het project al klaar. Hierdoor kon ik direct aan de slag! 

Mijn begeleider was dr. H.G. (Haiko) van der Voort. Ik kijk terug op een goede samenwerking!