Minor

Wanneer

In het derde jaar van de BSc opleiding Technische Bestuurskunde moet je een minor doen. In geval van studievertraging of een schakelminor kan het zijn dat je minorvakken verdeelt over meerdere semesters of zelfs jaren. Een goede planning hierbij is noodzakelijk dus maak hiervoor een afspraak bij de studieadviseur.

Minor keuze en contact

Kijk voor meer informatie over de mogelijke minors op minors.tudelft.nl. Daar vind je per minor ook de contactgegevens voor meer informatie.

Individuele minor TBM

De eisen voor een individuele minor staan op de minor pagina. Je moet een individuele minor van te voren aanvragen bij de examencommissie via het formulier “individuele minor”. Hou er rekening mee dat goedkeuring van de examencommissie van TBM los staat van toelating tot de specifieke minor of de afzonderlijke vakken. Deze toelating moet je dus apart regelen. Hoe dit moet is verschillend per universiteit en opleiding en hiervoor raden we je aan bij de opleiding van jouw keuze contact te zoeken. Heb je hier vragen over dan kun je contact opnemen met de studieadviseur.

Minor in het buitenland

Tijdens je BSc is er de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Op deze manier kan je vakken volgen die je als minor kunt inzetten.