Wie zijn we en wat doen we

Bij de studieadviseurs kun je terecht voor advies over persoonlijke en studiegerelateerde vragen en problemen. Door de onafhankelijke positie van de studieadviseurs heb je de gelegenheid om in vertrouwen met hen over diverse zaken te spreken. Kijk in het A-Z overzicht voor meer informatie over jouw vraag of maak een afspraak.

Vanwege de Corona-maatregelen zijn er geen inloopspreekuren meer. Afspraken zullen telefonisch of online plaatsvinden. Geef bij het maken van een afspraak duidelijk aan op welke manier je contact wilt hebben (telefonisch, Skype (geef jouw Skype naam door), Zoom of Teams) en geef jouw Skype-naam en/of telefoonnummer door. Op woensdag is er voor MSc studenten van 11.00 -12.00 telefonisch spreekuur op 015-27 81030 (alleen tijdens dit spreekuur actief).

Let op!

Bij ziekte of bijzondere omstandigheden die de studievoortgang belemmeren, is het van belang zo spoedig mogelijk de studieadviseurs te informeren. Doe je dit niet, dan loop je het risico achteraf geen aanspraak meer te kunnen maken op bijzondere regelingen in het kader van bijvoorbeeld BSA of afstudeersteun (regeling profileringsfonds).Via de mail zijn we op werkdagen bereikbaar.

Inloopspreekuur

Voor het inloopspreekuur hoef je geen afspraak te maken. Het inloop spreekuur is bedoeld voor korte vragen. Tijdens een spreekuur kan een studieadviseur maximaal 10 minuten de tijd voor je nemen. Meer informatie over het inloopspreekuur vind je hier. Onderstaand een overzicht van de inloopspreekuren.

• BSc studenten: maandag & donderdag: 11:00-12:00 on campus
  • Schakelstudenten: donderdag: 11:00-12:00 on campus
  • MSc Studenten: maandag: 12:30-13:30 op campus & donderdag: 12:30-13:30 online (Link online inloopspreekuur)

Locatie on campus: 2e verdieping A-vleugel. Je kunt plaatsnemen op de stoelen in de gang.

Houd voor actuele wijzigingen van de spreekuren Brightspace in de gaten.

Kijk hier voor andere contactmogelijkheden met een TBM Studieadviseur.

Let op!

Studieadviseurs

Neem met vragen per email contact op met daarbij vermelding van je studentnummer of maak een online afspraak

BSc TB