Studieplekken

Studiewerkplekken voor TBM studenten op de faculteit

Beste TBM studenten,

We zijn blij om jullie te melden dat de individuele studiewerkplekken in het studielandschap per 6 april 2021 worden uitgebreid. De nieuwe tijden van de shifts zijn 08:30 - 12:30 uur en 13:30 - 17:45 uur. Dit betekent dat deze tijdslots nu ook makkelijker te combineren zijn met een reservering bij Pulse. Ook wordt Computerzaal B toegevoegd aan de te reserveren ruimtes.

Wie kan er een studieplek reserveren?

  • Internationale studenten
  • Studenten die thuis geen gelegenheid hebben om te kunnen studeren
  • Studenten die om andere (mentale) redenen liever op TBM studeren

Hoe reserveer je?
TBM maakt gebruik van het reserveringssysteem OKKU. Reserveren kan via tudelft.okku.io.

Er zijn twee shifts per dag: 08:30u - 12:30 en 13:30u - 17:45. Maximaal een week van te voren kan een shift gereserveerd worden. Iedere student kan één shift tegelijk reserveren. Zodra je shift geweest is, kan je een nieuwe reserveren. Voor meer informatie over het reserveringssysteem zie de studentensupportpagina.

Op de OKKU pagina zal je zien dat het ook mogelijk is om een studiewerkplek bij Pulse te reserveren. Meer informatie hierover en over de studieplekken on campus, zie de informatiepagina Study places on campus.

Wat zijn de regels?

  • Reserveer alleen voor jezelf.
  • Neem je campuskaart en reserveringsbevestiging mee en check in bij aankomst.
  • Houd binnen de faculteit altijd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje bij verplaatsing (ook als je met huisgenoten op TBM bent).
  • Annuleer als je niet komt! Zo benutten we de beperkte plekken die er zijn optimaal.
  • Blijf thuis als jij of één van je huisgenoten COVID-19 symptomen vertoont en volg de richtlijnen.
  • Pauze houden moet op je studieplek, daarom mag je eten en drinken in de studieruimte, maar zorg dat je alles netjes achterlaat.
  • Zorg dat je op tijd de studieruimte verlaat, dan kan de schoonmaak ook goed zijn werk doen.

Wij zijn als Curius, de FSR en Onderwijs & Studentenzaken van TBM erg blij dat de tijden van de studiewerkplekken verruimd zijn en dat de studiewerkplekken in Computerzaal B beschikbaar worden gesteld. Houd je goed aan alle opgestelde regels en luister naar de instructies van medewerkers op de faculteit. We horen het graag als je feedback hebt over de studieplekken of het reserveringssysteem. Stuur hiervoor een e-mail naar onderwijs@curius.nl.

Heel veel succes!

S.V.T.B. Curius, de FSR en Onderwijs & Studentenzaken