AV/IT-Middelen

AV/IT-Middelen (vast)

Op de TU Delft campus zijn in verschillende ruimtes audiovisuele/informatietechnologische (AV/IT)-middelen beschikbaar. Denk aan projectoren, SMARTboards, document cameraā€™s, displays, videoconferencing, microfonie, etc.

Hier vind je een overzicht van de bestaande AV/IT-middelen van de zalenpoule bestaande uit ongeveer 180 onderwijsruimtes, variƫrend van oplopende hoorcollegezalen, vlakke vloerzalen, projectruimten en tentamenruimten. Ook in facultaire onderwijszalen en vergaderzalen zijn AV/IT-middelen terug te vinden. Uitgangspunten voor de AV/IT-middelen zijn uniformiteit en gebruiksvriendelijkheid.

Hoe maak je hier gebruik van?

Als je een ruimte reserveert (via het Servicepunt), dan zijn de bijbehorende AV/IT-middelen beschikbaar voor gebruik. Bij het Servicepunt zijn de toegangspas, sleutel om het AV-systeem op te starten en indien van toepassing de presenter/pointer, verloopkabels en microfonie op te halen.

 

AV/IT-Middelen (los)

Het is mogelijk om losse AV/IT-middelen te lenen, zoals projectoren, voicerecorders, videocameraā€™s, etc. bij je eigen faculteit.

Hoe maak je hier gebruik van?

Bij de Servicepunten kun je de beschikbaarheid van de middelen navragen en de middelen reserveren.

 

Ondersteuning

Voor vragen over de AV/IT-middelen in de zalen kun je terecht bij het Servicepunt.

AV/IT-middelen zijn vaak essentieel voor het onderwijs op de TU Delft. Meld een verstoring direct bij het Servicepunt. Het Servicepunt schakelt dan de benodigde ondersteuning in.