Laptopproject

Elk jaar organiseert de TU Delft een laptopproject. Voordat het nieuwe collegejaar begint kunnen toekomstige studenten en medewerkers via dit project met aanzienlijke korting een laptop aanschaffen.

 1. Na het doorlopen van alle stappen en het invullen van de juiste informatie op de website ontvangt je, na het klikken op de button bestellen, een bestelnummer per e-mail.
 2. Nadat de betaling akkoord is, en het bedrag is overgemaakt en ontvangen, ontvang je wederom een bevestigingsmail maar dan met het ordernummer. Jouw bestelling is nu doorgezet naar de leverancier. LET OP! De order is pas volledig geplaatst als het geld van jouw rekening is afgeschreven en je de laatste bevestigingsmail met een ordernummer hebt ontvangen. De order wordt niet eerder in behandeling genomen totdat de financiering rond is.
 3. Als de order op transport gaat, vanuit het magazijn van Misco Solutions B.V. naar het afleveradres van de bestseller, ontvang je per e-mail een factuur vanuit Misco Solutions B.V. Dit is ter kennisgeving en heeft als doel je te informeren over het feit dat jouw bestelling onderweg is en de volgende werkdag bij jou wordt afgeleverd. Als je tijdens het moment van leveren niet aanwezig bent zal de transporteur het de volgende dag nogmaals proberen. Als er dan nog niemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen, zal de transporteur het pakket bij de buren aanbieden. Mocht dit ook niet lukken, dan neemt de transporteur het pakket mee naar het dichtstbijzijnde depot waar de je het pakket zelf kan ophalen. (De aanwezigheid van een tekenbevoegde persoon op het afleveradres is ten alle tijde de verantwoordelijkheid van de besteller en niet van de leverancier en/of transporteur!)
  Leveringen die op de campus moeten worden afgeleverd kunnen worden afgehaald op de Cornelis Drebbelweg.
  Afhalen kan ook een dag nadat je de factuur hebt ontvangen.
 4. Vragen omtrent  de levertijd van een bestelling kun je 5 werkdagen na het ontvangen van jouw ordernummer, onder vermelding van jouw ordernummer, richten aan Misco Solutions via laptopproject@miscosolutions.nl. Je vraag zal binnen 24 uur worden beantwoord.

Betalingsmogelijkheden:

Vooruitbetaling via bank/giro: 
Indien de deelnemer kiest voor vooruitbetaling, dan dient hij het verschuldigde bedrag over te maken onder vermelding van het referentienummer van de bestelling. Dit referentienummer krijgt de deelnemer per email toegestuurd. De order wordt in behandeling genomen zodra de betaling door Misco Solutions (voorheen SCC) is ontvangen. Bestellingen waarvan de betaling na 7 dagen niet is ontvangen, wordt geannuleerd. Deze betaalmethode is beschikbaar voor betalingen uit het buitenland. De SWIFT- en IBAN-code van Misco Solutions worden standaard vermeld op de website.

Buitenlandse betalingen kunnen alleen worden gedaan vanaf rekeningen met een Nederlands/Europees IBAN rekeningnummer

iDeal 
Bij het afrekenen van de bestelling kan de deelnemer aangeven dat hij met iDeal wil betalen. De deelnemer selecteert zijn bank. Vervolgens wordt  hij doorgeleid naar zijn eigen bank alwaar de betaalopdracht klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens en autorisatie van de betaling. iDeal betaling kan met ABN AMRO, Fortis, ING en Rabobank.

Levering

De laptop wordt alleen binnen Nederland bezorgd op het ingevoerde huisadres of op de TU Delft. Dit is gratis. Studenten met een adres in het buitenland, kunnen als afleveradres het adres van 'Student IT Support' invullen bij de bestelling. Met de factuur (met hierop het ordernummer) en op vertoon van je ID kan je, na een afleverbevestiging van Misco Solutions en een mail van de Student IT Desk, je laptop ophalen aan de balie. Het adres van de Student IT Desk is Cornelis Drebbelweg 5, +2628 CM, Delft. 

Dead on Arrival
Indien een artikel defect uit de doos komt is het zaak dat je dit per mail meldt via laptopproject@miscosolutions.nl. Hier zal de passende informatie worden verstrekt en indien nodig de benodigde retour procedure worden gestart.

Indien het artikel terug naar de fabrikant HP dient te worden gestuurd is er de gelegenheid om elke dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 11:00 uur je systeem af te geven bij de Student IT Desk op de Cornelis Drebbelweg 5 in Delft. De medewerker van Misco Solutions zal dan aanwezig zijn om je systeem in ontvangst te nemen. Zorg ervoor dat je ook je aankoopbewijs en het “Autorisatieformulier van HP” mee neemt. Zonder ingevuld en door HP goedgekeurd HP Autorisatie formulier zal je laptop niet worden aangenomen.

 

 

Wil je echt zorgeloos studeren dan raden we je aan om een laptopverzekering af te sluiten. Binnen het laptopproject worden 2 verzekeringen aangeboden. De belangrijkste kenmerken van beide verzekeringen worden hieronder aangegeven:

Klikzekerverzekeringen (Allianz BV )

Deze laptopverzekering is af te sluiten via de webwinkel.

 • De verzekering moet bij aanschaf direct worden afgesloten (via de webwinkel)
 • Looptijd is 3 jaar.
 • Naar keuze inclusief of exclusief diefstal dekking.
 • Meer informatie en polisvoorwaarden zijn te vinden in de webwinkel

Wanneer je een technische storing krijgt en een verzekering hebt afgesloten is het zaak dat je je storing aan meldt bij de servicedesk. Belangrijk is dat je dan de kostenschatting van je reparatie van Misco Solutions en je aankoopbewijs in bijlage beschikbaar hebt. Daarna dien je op de portal van Klikzeker je claim aan te melden en 1 bijlage met de 2 documenten bij te voegen bij je claim. Daarna zal Klikzeker in overleg treden met Misco Solutions en goedkeuring verstrekken voor het maken van de reparatie. Klikzeker houdt je per mail op de hoogte van alle stappen en het moment wanneer je je gemaakte laptop weer kan ophalen.

VSSD

Een verzekering voor mobiele apparatuur is af te sluiten via de site van de VSSD (www.vssd.nl/verzekeringen).

 • De verzekering kan op elk moment worden afgesloten.
 • De verzekering dekt ook andere mobiele apparatuur, zoals mobiele telefoon (zie polisvoorwaarden voor de details).
 • Looptijd is 1 jaar waarna de verzekering met een zelfde periode voortgezet kan worden. Per het 2e verzekeringsjaar bestaat het recht de verzekering per direct te eindigen met in achtneming van 1 maand opzegtermijn.

Aan de tekst op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

 1. De laptop is bedoeld voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan de laptop door te verkopen.
 2. Het aanbod van het laptopproject geldt voor alle studenten en medewerkers (alleen privégebruik) van de TU Delft.
 3. Aanschaf van deze configuraties ten behoeve van zakelijk gebruik, aan te schaffen via BaaNcodes, is niet mogelijk. De inkoop van zakelijke configuraties dienen conform de spelregels van de Europese aanbesteding te geschieden.
 4. Per project mag er per persoon 1 laptop besteld worden, zolang de voorraad strekt.
 5. De software die gedownload kan worden via de softwareportal op Blackboard, dient na beëindiging van de studie of beëindiging van het dienstverband van de laptop te worden verwijderd.
 6. Je sluit een koopovereenkomst af met Misco Solutions, de fulfilmentpartij (niet met de TU Delft). Vragen over bestelling, betaling en levering dienen dan ook aan Misco Solutions te worden gericht.
 7. De koper van de laptop ontvangt een factuur met daarin alle relevante informatie over de aankoop. Deze factuur is tevens het garantiebewijs.

Deze spelregels zijn opgesteld om ook in de toekomst een scherp aanbod te kunnen blijven aanbieden. Overtreding van deze regels wordt niet getolereerd.