Overgangsregeling naar BSc-programma vanaf sept. 2021

Deze informatie is van toepassing op alle studenten, die op 1 september 2020 of eerder met de BSc zijn begonnen en deze op 31-08-2021 nog niet hebben afgerond.

Op 1 september 2021 start een vernieuwd bachelor programma. Dit betekent dat alle zittende BSc-studenten worden ingeschaald in het herziene BSc-programma. Er wordt aan iedere student een nieuw examenprogramma gegeven. Dit nieuwe examenprogramma bestaat uit:

• Alle volledig afgeronde vakken, die je aan het eind van het academisch jaar 2020/2021 hebt behaald in het BSc-programma 2007-2020
  • Een set vakken in het nieuwe programma/BSc-programma 2021, te volgen vanaf september 2021.

Op dit deel van de website wordt nadere informatie over deze inschaling en het nieuwe programma gegeven. Lees de informatie onder de volgende kopjes/in het linkermenu goed door. En… maak gebruik van de inschalingstool om inzicht te krijgen hoe jouw programma eruit kan komen te zien. Als je aan het eind van het studiejaar 2020/2021 nominaal loopt en volgend jaar aan je tweede of derde jaar begint, klik dan hier om je examenprogramma te zien.