Master Internship (ID5010)

Je kan je elective ruimte vullen door een stage te doen van 15 ECTS. Dit is een stage van 10 weken full-time. In overleg met de stage coördinator is een part-time stage misschien ook mogelijk.

Handleiding

Download hier de nieuwste versie (maart 2019) van de handleiding voor de Master Stage. Lees deze handleiding goed door! Begin ruim op tijd voor je stage met de voorbereidingen.

Aanmelden

Aanmelden voor de stage gaat niet zoals andere keuzevakken via MyTUDelft, maar via MyTUDelft Zaak. Doe dit minimaal 10 werkdagen voor de start van je stage, maar hoe eerder, hoe beter. Zie bijlage D in de handleiding voor het aanmeldproces in MyTUDelft Zaak.

Op het moment vind de transitie naar My TUDelft plaats. De oude 'Zaken' knop is tijdelijk nog actief om een stage aan te melden. Ook is er een link vanaf My TUDelft met de naam: OSIRIS ZAAK (OSISTUD) / OSIRIS CASE (OSISTUD)
(Wanneer je een nieuwe zaak wilt aanmaken is het mogelijk dat je de pop-up vanaf je browser moet accepteren

Voortgangsformulier

5 weken na de start je stage, moet je een korte update sturen over hoe je stage verloopt. Hiervoor heb je het voortgangsformulier nodig. Deze moet je invullen en opsturen naar internshipoffice-IO@tudelft.nl.

Bedrijfsevaluatieformulier

Aan het einde van je stage, moet je begeleider vanuit het bedrijf een evaluatie over je invullen. Deze lever je los in naast je stageverslag. 

Voorbeeldverslagen