Beschikbare werkplekken

De faculteit heeft diverse ruimtes en werkplekken beschikbaar voor zelfstudie. Hieronder vind je een overzicht van wat er beschikbaar is en waar je rekening mee kan houden bij verschillende soorten ruimtes.

Om een beeld te krijgen van waar je de verschillende ruimtes kan vinden, kan je hier de plattegronden van de faculteit bekijken.

Type ruimtes

Zelfstudieplekken kan je vinden in de volgende 4 typen ruimtes:

Vanzelfsprekend kun je ook gebruik maken van de diverse (stilte- en/of zelf-)studieplekken in bijvoorbeeld de Library of PULSE. Kijk hier voor meer informatie over deze werkplekken.   

Beschikbaarheid

Om te zien of een ruimte gereserveerd is, kan je kijken in MyTimetable. Wanneer hier een vak is ingeroosterd, is de ruimte dus niet beschikbaar. Als er niks is ingeroosterd, kan je de ruimte gebruiken voor zelfstudie zoals bij de vrije plekken.

Reserveren van een zelfstudieplek

Wil je verzekerd zijn van een zelfstudieplek op de Faculteit? Een aantal zelfstudieplekken in onderwijsruimtes is vooraf te reserveren met behulp van de tool Okku. Maak dan gebruik van de reserveringstool Okku. Klik hier om te zien hoe je plekken kan reserveren met Okku.

/* */