Tentamens

Tentamens

Deze informatie is bijgewerkt op 25 januari 2022

Met de huidige maatregelen mogen tentamens plaatsvinden op de campus. We verzoeken iedereen met klem om niet naar de campus te komen voor een tentamen in geval van een positieve test, wanneer je coronaklachten hebt of als je in quarantaine moet.

Maak gebruik van herkansingsmogelijkheden
Om te voorkomen dat je onnodig studievertraging oploopt door coronamaatregelen omdat je ziek bent of om andere persoonlijke redenen, biedt TU Delft je herkansingsmogelijkheden aan. Dit kan per faculteit verschillen. Kun je alsnog niet aan de herkansing deelnemen, dan kijkt je faculteit naar andere mogelijkheden om de door corona opgetreden studievertraging te voorkomen. Als je gebruik wilt maken van deze mogelijkheden, meld dit dan tijdig bij je faculteit.


Tentamens op de campus in een veilige omgeving
Tentamens kunnen op de campus plaatsvinden. Voor vakken waar dit niet het geval is, word je via Brightspace op de hoogte gebracht. Om samen te zorgen voor een veilige campus, vragen we iedereen om de basismaatregelen na te leven. Verder is de ventilatie in alle gebouwen van TU Delft volgens de veiligheidsnormen. Het dragen van een mondkapje is verplicht binnen alle onderwijsgebouwen op de campus, niet alleen tijdens het verplaatsen, maar ook zittend in onderwijsruimtes waar geen 1,5 meter afstand kan worden gehouden.