Aan tafel met: Een Pretend student

Maandag 14 november 18:30- 19:30

Je studeert niet, maar bent wel student. 

Je doet alsof je college hebt, je vertelt over resultaten van tentamens die je nooit hebt gemaakt, je vertelt over werkgroepen waaraan je nooit hebt deelgenomen. 
En dit jarenlang. 

Wanneer je een (lange) tijd hebt gedaan alsof je studeert (soms pretend student of schijnstudent genoemd), is de stap met hiermee naar buiten komen vaak heel moeilijk. Het lijkt soms ‘makkelijker’ om maar niks te zeggen tegen de buitenwereld. Als je eenmaal in deze cyclus zit kan het moeilijk zijn om deze te doorbreken. 

Kom daarom op 14 november langs in de aula! Waar wij een gesprek gaan voeren met een oud pretend student (Job van Ballegooijen) , die nu een bestuurssecretaris is bij een advocaten kantoor in Amsterdam. Hij zal vertellen over zijn ervaringen en er is veel ruimte voor interactie dus als je vragen hebt, stel ze vooral!

Dus herken jij jezelf als pretend student? Maak je je misschien zorgen om iemand in jouw omgeving? Of wil je simpelweg meer te weten komen hierover? Dan zien we je op maandag 14 november om 18:30 in de aula, Commissiekamer 3.

Sign up:Around the table with: A Pretend Student Tickets, ma, 14 nov. 2022 om 18:30 | Eventbrite