Voor coaching door een life coach en persoonlijke steun

MoTiv

In opdracht van de TU Delft houdt MoTiv zich bezig met Campus Care: Welzijn, Gemeenschapsopbouw en Vorming.

Met de medewerkers van Motiv kun je een afspraak maken voor een gesprek over ‘life changing events’ zoals: zorgelijke familieomstandigheden, aantasting van je integriteit (bij ongewenst gedrag) of over de impact van een ernstige ziektegeval of overlijden in jouw omgeving. Zulke ernstige gebeurtenissen hebben vaak een impact op jouw motivatie en handelen.

De medewerkers van MoTiv kunnen goed luisteren en brengen ordening aan in de dingen die je dwars zitten. Vaak komen onderliggende levensvragen, aspiraties en zingeving in beeld. Deze gesprekken zijn vertrouwelijk. Mocht het nodig zijn dan verwijzen zij jou door naar de huisarts, specialistische hulp, psychologen e.d.

Je kunt ook meedoen aan een cursus of training. Voor studentenbesturen organiseert MoTiv bestuurstrainingen waardoor je als bestuur leert leidinggeven aan een vereniging. Daarbij komen ook het toekomstige ingenieurschap en de maatschappelijke rol van de ingenieur in beeld. Motiv is sparring partner voor besturen o.a. in tijden van crisis.

Voor wie geconfronteerd wordt met een ingrijpend verlies, heeft MoTiv een workshop van een vijftal bijeenkomsten ontwikkeld om daar mee om te leren gaan. Living with loss heet deze workshop. Het delen van jouw ervaringen met anderen helpt je verder.

Ook organiseert MoTiv samen met studentenorganisaties evenementen rond thema’s als motivatie en inspiratie (bv. Lab for a New World), studiestress en timemanagement of leiderschap. Ook voor internationale studenten zijn er activiteiten: de Pizza Parlours (filosoferen bij een pizza) in samenwerking met Diss, en een kerstlunch bij mensen thuis in Delft.

Wil je iets kwijt, anoniem? MoTiv heeft een Support Platform, waar je iemand aan de telefoon krijgt die naar je luistert, met jou in gesprek gaat en indien nodig doorverwijst. Te bereiken alle dagen van de week (ook op zon- en feestdagen) van 16.00 – 18.00 uur en van 20.00 – 22.00 uur op 015 200 6060 of via support@motiv.tudelft.nl

 

MoTiv is te vinden in Delft aan de Voorstraat 60, 2611JS.

email info@motiv.tudelft.nl

voor info zie www.motiv.tudelft.nl

De activiteiten van MoTiv zijn kosteloos voor studenten, PhD’s.

 

Volg ons op Social media

Instagram: www.instagram.com/motiv_delft/

Facebook: www.facebook.com/MoTiv-Creating-leading-talent-104799686272232/

Linkedin: www.linkedin.com/company/motiv---tu-delft/about/