Uw Fonds op Naam

Wilt u de TU Delft op een persoonlijke en fiscaal aantrekkelijke manier blijvend steunen en bijdragen aan het bevorderen en ondersteunen van onderwijs, onderzoek en talentontwikkeling?  Dan is het mogelijk om een Fonds op Naam in te stellen. U bepaalt dan zelf de naam, de doelstelling en startdatum van het fonds.

Een Fonds op Naam komt tot stand via een (periodieke) schenking of door het Universiteitsfonds Delft op te nemen in uw testament met een inleg van (minimaal) € 50.000 in een keer of in vijf jaarlijkse termijnen. De toekenning, administratie en verantwoording van de bestedingen uit het fonds besteedt u uit aan het Universiteitsfonds Delft. Dit bespaart u een hoop formaliteiten en waarborgt de continuïteit. Een combinatie van een schenking bij leven dat na overlijden wordt aangevuld vanuit de nalatenschap is ook mogelijk. Zo ziet u wat er met uw geld gebeurt en heeft u bij leven al plezier van uw fonds.

In overleg met het Universiteitsfonds Delft en de TU Delft bepaalt u de bestemming voor het vermogen en gaan wij met u in gesprek over uw nadere wensen. Zo kan de universiteit uw Fonds op Naam zichtbaar maken op een passende plaats binnen de TU Delft en wordt u uitgenodigd voor bijzondere gelegenheden.

Bestaand Fonds op Naam
Herkent u zich in de doelstellingen van een bestaand Fonds op Naam? Dan kunt u er ook voor kiezen om hieraan bij te dragen.
Voor meer informatie of een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met Machteld von Oven via m.w.vonoven@tudelft.nl of (06) 81060919.

/* */