Word Bedrijfsvriend

Als Bedrijfsvriend maakt u deel uit van een netwerk van bedrijven die betrokken zijn bij de TU Delft. Door deel uit te maken van dit netwerk helpt u, samen met andere bedrijven, studenten en wetenschappers te laten excelleren. Ook draagt u bij aan de koppositie van de TU Delft op het gebied van onderwijsvernieuwing en aan onderzoeksprojecten met grote maatschappelijke impact. Bedrijfsvriend wordt u door de TU Delft voor minimaal drie jaar te steunen met € 2.500 per jaar.

Als dank voor uw steun ontvangt u:

  • Een uitnodiging voor twee personen voor topevenementen van de TU Delft, zoals de jaarlijkse Research Exhibition.
  • Een uitnodiging voor twee personen voor het jaarlijkse Taste of Excellence Diner, de feestelijke afronding van het ‘Best of TU Delft event’.
  • Het Vriendenbericht (2x per jaar) en de digitale nieuwsbrief (4x per jaar) waarin wij u op de hoogte brengen van wat wij met uw bijdrage hebben kunnen realiseren.
  • Vermelding van uw bedrijfslogo op het overzicht met onze Bedrijfsvrienden en andere communicatie-uitingen.

Overweegt u Bedrijfsvriend te worden of heeft u zelf andere wensen of ideeën voor een mogelijke samenwerking met de TU Delft (bijvoorbeeld door uw bedrijfsnaam te verbinden aan Beste afstudeerder of een studentenbeurs)? Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Neemt u hiervoor contact op met Jacqueline Leemkuil via +31 (0) 6 24928671 of mail naar j.l.c.m.leemkuil@tudelft.nl.

/* */