Contact en bereikbaarheid

De volgende buslijnen vanaf bushalte Delft CS stoppen dichtbij het Science Centre op de Mijnbouwstraat 120:

  • 37 richting Delfgauw (Michiel de Ruyterweg)
  • 60 richting Nootdorp (Michiel de Ruyterweg)
  • 80 richting IKEA Delft (Michiel de Ruyterweg) 
  • 40 richting Rotterdam Centraal (halte Julianalaan)
  • 69 richting TU Technopolis via TU (halte Julianalaan)
  • 121 richting Zoetermeer(halte Julianalaan)
  • 174 richting Rotterdam Noord (halte Julianalaan)

Plan de reis via 9292.nl om er zeker van te zijn dat u beschikt over de meest actuele reisinformatie.

Vanaf het centraal station van Delft loopt u langs het Barbaraklooster, door de Breestraat en over het Bastiaansplein via de Bastiaansbrug naar het Science Centre. 

Let op: de Bastiaansbrug zal medio januari 2019 worden gesloopt en vervangen. In aanloop hiernaartoe vinden al diverse werkzaamheden plaats, waardoor de brug (deels) onbegaanbaar is voor verkeer. Raadpleeg voor het laatste nieuws de website van de gemeente Delft: www.delft.nl/wonen/bouwen/bouwprojecten-de-stad/sebastiaansbrug.

Als alternatief kunt u, in plaats van over het Bastiaansplein, op de Brabantse Turfmarkt rechtdoor via het Achterom en de Hambrug de Schie oversteken. Na de brug loopt u links de Kanaalweg op, om vervolgens via de Professor Snijdersstraat aan te lopen op het Science Centre.

Vanuit Rotterdam: Neem de A13 richting Delft/Den Haag. Neem afslag 10 Delft-Zuid, houdt vervolgens rechts aan op de rotonde en volg de borden TU Delft / Delftech Park. Sla rechts af naar de Schoenmakerstraat en volg deze voor 1,5 km. Sla daarna links af naar de Mijnbouwstraat.

Vanuit Den Haag/Amsterdam: Neem de A13 richting Rotterdam. Neem afslag 10 Delft-Zuid. Bij de verkeerslichten houdt u rechts aan richting TU Delft / Delftech Park. Sla daar rechts af naar de Schoenmakerstraat en volg deze voor 1,5 km. Sla daarna links af naar de Mijnbouwstraat.

Even voorbij nummer 120 slaat u rechts af de Professor Schermerhornstraat in. Hier bevinden zich gratis parkeerplekken. Ook achter het gebouw zijn gratis parkeerplekken aanwezig.

TU Delft - SUPAIR