Testimonial Josine

Industrieel Ontwerpen

Op het moment dat ik mij bij SUPAIR inschreef, was ik al bijna een jaar werkzaam als junior projectleider bij een klein bureau voor projectmanagement. Ik wist inmiddels dat dit niet bij mij paste, maar ik had niet echt een idee van wat ik dan wel leuk vond. Ik meldde mij aan bij SUPAIR omdat ik folders had zien liggen op de faculteit en hoopte dat zij mij konden helpen met het vinden van een leuke baan.

SUPAIR nam uitgebreid de tijd om te begrijpen wat ik niet leuk vond aan mijn huidige functie en zij probeerden een beeld te krijgen van wat ik dan eventueel wel zou leuk vinden. Niet lang daarna belde SUPAIR op dat zij twee passende vacatures voor mij hadden. Eén paste bij mijn interesse in duurzaamheid en de andere als “sales engineer” bij een adviesbureau. Sales engineer sprak mij niet direct erg aan, maar zij overtuigden  toch in elk geval op gesprek te gaan. Het was echt een leuk bedrijf en er zou “van alles” mogelijk zijn.

Totaal blanco ben ik daar toen heen gegaan en SUPAIR had helemaal gelijk. Het klikte gelijk tussen mij en de directeur en één van de managers! Zij stonden open voor mijn eigen ideeën en interesses en de taken en verantwoordelijkheden van de nieuwe functie konden nog aangepast worden. Dat heeft geleid tot mijn huidige dubbelfunctie: de helft van de week ben ik werkzaam als adviseur en de andere helft als marketing en communicatie medewerkster. Die afwisseling vind ik heerlijk!