Testimonial Willie

Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Ik zat tegen het einde van mijn afstuderen aan en besloot om alvast rustig naar vervolg mogelijkheden te kijken. Het was voor mij erg lastig om iets te kiezen door de vele mogelijkheden. Ik zag in de universiteitsgebouwen weleens de flyers van SUPAIR rondhangen en ben eens in gaan schrijven zonder verdere verwachting. Dit omdat ik in het begin dacht dat zij een van de vele standaard bemiddelingsbureaus waren. Uiteindelijk blijkt uit mijn gesprekken met hen dat zij veel gerichter maatwerk afleveren dan menig bemiddelaar. Ik werd eerst uitgenodigd voor een gesprek bij SUPAIR en ze namen de tijd om alles door te spreken over mijn interesses en meer. Vervolgens zijn ze rond gaan kijken en dit is meestal het moment dat ik verwacht dat ik niks meer van een bureau hoor.

Niks was minder waar, want een week later kreeg ik een telefoon terug, met mogelijkheden die ze hadden gevonden. Je merkte duidelijk dat ze echt een match probeerden te vinden en niet dat ze je aan de eerste beste bedrijf probeerde te slijten. Ik kreeg informatie en begeleiding hoe ik dan de vervolgstap moest maken, het solliciteren. En vervolgens gingen zij me in contact brengen met het bedrijf. Het ging zo goed en de communicatie met SUPAIR liep zo fantastisch dat ik heel veel vertrouwen kreeg in hen.

Doordat ze op een persoonlijk vlak over de bedrijven konden vertellen, kreeg ik meteen een goed beeld bij het bedrijf. Uiteindelijk was ik binnen 3 weken sinds het intakegesprek aangenomen bij een bedrijf waar het erg goed klikte. Zo goed dat ik met begeleiding van SUPAIR na 1 sollicitatiegesprek eigenlijk al meteen wist dat dit het ging worden. Ondertussen ben ik 6 maanden werkzaam bij dat bedrijf als project engineer in de offshore sector en voer ik de meest complexe projecten uit. Je krijgt veel verantwoordelijkheden bij dit bedrijf en dat maakt het erg leuk en uitdagend. Ik kan hierbij bevestigen dat de aanpak zoals SUPAIR dat doet, erg prettig werkt omdat ze serieus de tijd nemen om iets te vinden dat goed bij je past en daarbij rekening houden met bedrijf en kandidaat.