Aanvullende info TBM

Hier vind je de aanvullende maatregelen die de faculteit treft in verband met het Covid-19 virus. Voor alle algemene TU Delft richtlijnen en maatregelen, bezoek de TU Delft informatiepagina.

Zorg wanneer je de faculteit bezoekt dat je je goed voorbereidt aan de hand van onderstaande richtlijnen. Help elkaar bij de naleving van deze regels en spreek elkaar op een vriendelijke manier aan als de regels onvoldoende worden nageleefd. Alvast bedankt voor je medewerking.

Medewerkers

Studenten

Bezoekers

Vanuit de decaan worden regelmatig updates aan medewerkers gestuurd.

Deze kan je hier vinden op het medewerkersportaal.

Regelmatig worden updates aan studenten gestuurd.

Hou hiervoor brightspace in de gaten.

Toegang tot het gebouw

• Het gebouw is open van maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 18:30 en gesloten in het weekend.
  • Studenten hebben alleen toegang tot het gebouw voor ingeroosterd on campus onderwijs en op afspraak.
  • Registreer je bij binnenkomst met je campuskaart via de registratiezuil in de hal. Bij vertrek kan je gebruik maken van de keycard readers bij de uitgang.