312 resultaten

11 oktober 2016

Journal of Integrated Security Science established by TPM

The Safety and Security Science Group of the Faculty of TPM has established the Journal of Integrated Security Science (jiss), an open access journal fully free of charge for both authors and readers.

10 oktober 2016

Grote partijen met veel data kunnen markten in gevaar brengen

Op 5 oktober presenteerde de door het ministerie van EZ samengestelde expertgroep Big Data and Privacy, voorgezeten door Jeroen van den Hoven haar eindrapport: ‘Licht op de Digitale Schaduw. Verantwoord Innoveren met Big Data’.

10 oktober 2016

Hoe uw computer geld verdient voor criminelen

Op 25 september j.l. gaf Michel van Eeten van faculteit TBM tijdens een Van Leeuwenhoeklezing een kijkje in de wereld van cybercrime. In een bomvolle zaal in het Science Centre presenteerde Van Eeten hoe TU Delft onderzoek doet naar cybercrime op het internet.

04 oktober 2016

Bartel van de Walle en Kenny Meesters in de Delta over hulpverlening bij natuurrampen

Na een natuurramp is juiste informatie van levensbelang. Hulpverlening kan er sneller, efficiënter en effectiever door zijn.

29 september 2016

Benoeming interim decaan faculteit TBM

23 september 2016

TBM onderzoekers behoren wereldwijd tot meest actieve onderzoeksgroep op gebied van E-Government

21 september 2016

Energie interventies vergroten sociale cohesie en verminderen energieverbruik

Uit EU-project CIVIS, ‘Cities as drivers of social change’, blijkt dat energie interventies sociale cohesie kunnen vergroten en zorgen voor minder energieverbruik. CIVIS heeft tot doel om burgers meer bewust te maken van hun energiegebruik, verbruik te verminderen en daarmee CO2 te reduceren.

19 september 2016

Rijk Mercuur ontvangt scriptieprijs Graduate School of Natural Sciences