Aanmelden

Kandidaten worden tot het programma toegelaten op basis van vooropleiding, CV en individuele motivatie. De Management of Safety, Health & Environment (MoSHE) opleiding is een post-initiële opleiding en daarom wordt van de deelnemers verwacht dat zij op academisch niveau kunnen werken, minimaal een HBO-diploma bezitten en ongeveer vijf jaar relevante werkervaring hebben.

Aanmeld procedure

Bent u klaar voor de volgende stap in uw carrière? De intake procedure van de MoSHE opleiding van TU Delft kent de volgende stappen:

1. Aanmelding
Stuur uw aanmeldingsformulier, inclusief curriculum vitae, persoonlijke motivatie, kopie van uw ID-bewijs en een document waaruit uw academisch niveau blijkt: een universiteitsdiploma of HBO diploma.  

2. Toelatingsgesprek
Vervolgens vindt het toelatingsgesprek plaats met de programmadirecteur. Uw capaciteiten en motivatie worden besproken en u ontvangt meer informatie over het programma. Ook wordt uw domeinkennis getest.

3. Besluit
De programmadirecteur besluit over de toelating:
a. Toegelaten: U bent toegelaten tot het programma
b. Toegelaten met extra studie: U dient enige zelfstudie in het domein te doen
c. Afgewezen: U bent niet toegelaten

Als u bezwaar wilt maken tegen de beslissing van de programmadirecteur, dan schrijft u een bezwaarschrift aan MoSHE-TBM@tudelft.nl. Voor meer informatie neemt u contact op met de programma manager.

U kunt het aanmeldformulier hier downloaden. U moet dan met de rechtermuisknop het document opslaan, invullen en met bijlage versturen naar: MoSHE-TBM@tudelft.nl.

Neem a.u.b. ook kennis van de inschrijfvoorwaarden.

Contact


Prof.dr.ir. Pieter van Gelder

Programmadirecteur

Dr. Simone Sillem

Programmacoördinator