Alumnivereniging

Alumni op het gebied van publieksveiligheid, security, safety, health & environment, and patient safety (kortweg S&S alumni) krijgen er een nieuw platform bij! Na acht jaar netwerken heeft de Coregroup met Bas Zandee, Eric van Gilst, Hans Heerink en Johan van der Vorm de NOISSE alumnivereniging opgericht. Op 21 februari 2014 is in aanwezigheid van Danielle Baan namens TU Delft in Rotterdam de akte van oprichting ondertekend.

Lid worden en meedoen met NOISSE?

NOISSE wil als vereniging het alumninetwerk beter faciliteren en een stevige basis geven. NOISSE zal ontmoetingen voor alumni blijven organiseren om te netwerken, kennis te delen en te verdiepen. Ook willen we werken aan ondersteuning van doorgaande ontwikkeling en opleidingen op ons vakgebied! Samen met de faculteiten van de TU Delft zal NOISSE zich inzetten voor doorgaande ontwikkeling van afgestudeerde S&S professionals. Alle studenten die gestudeerd hebben aan de Safety en/of Security Masteropleidingen van Delft TopTech en TU Delft zijn welkom.

Graag komen we in contact met geïnteresseerden voor een lidmaatschap van de alumnivereniging NOISSE. Voor meer informatie en aanmelden kun je mailen naar noisse.vereniging@gmail.com.