Aanmelden

MoSHE22 begint in september 2021. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, schrijf op tijd in om zeker te zijn van deelname.

Kandidaten worden tot het programma toegelaten op basis van vooropleiding, CV en individuele motivatie. De Management of Safety, Health & Environment (MoSHE) opleiding is een post-initiële opleiding en daarom wordt van de deelnemers verwacht dat zij op academisch niveau kunnen werken, minimaal een HBO-diploma bezitten en ongeveer vijf jaar relevante werkervaring hebben.

Aanmeld procedure

Bent u helemaal klaar voor de volgende stap in uw carrière? De intake-procedure van de MoSHE opleiding van TU Delft kent de volgende stappen:

1. Aanmelding
Stuur uw aanmeldingsformulier, inclusief curriculum vitae, persoonlijke motivatie, kopie van uw ID-bewijs en een document waaruit uw academisch niveau blijkt: een universiteitsdiploma of HBO diploma.  

2. Toelatingsgesprek
Vervolgens vindt het toelatingsgesprek plaats met de programmacoördinator Frank Guldenmund. Uw capaciteiten en motivatie worden besproken en u ontvangt meer informatie over het programma. Ook kunnen wij vragen stellen over uw domeinkennis.

3. Besluit
De programmadirecteur en coördinator besluiten over de toelating: 
a. Toegelaten: U bent toegelaten tot het programma
b. Toegelaten met extra studie: U dient aanvullende zelfstudie in het domein te doen
c. Afgewezen: U bent niet toegelaten

Als u bezwaar wilt maken tegen de beslissing, stuur een bezwaarschrift naar MoSHE-TBM@tudelft.nl. Voor meer informatie neem dan contact op met de programmacoördinator.

U kunt het aanmeldformulier hier downloaden. U moet dan met de rechtermuisknop het document opslaan, invullen en met bijlagen versturen naar: MoSHE-TBM@tudelft.nl.

Neem graag ook kennis van de inschrijfvoorwaarden.

Contact


Dr. Frank Guldenmund

Programmacoördinator

Meer informatie

Astrid Pinzger-van Staalduinen

Programmasupport