Veelgestelde vragen

Is de opleiding te doen naast een fulltime baan en een gezin?
Al ruim 300 deelnemers gingen u voor, waarvan het overgrote deel een gezin en een fulltime baan hadden naast hun studie. Het is zeker geen gemakkelijke opgave en het vereist discipline en motivatie om de studie succesvol af te ronden. De meeste cursisten komen met goed plannen prima door de opleiding heen. Zie voor meer informatie ook de alumni-ervaringen. Daarnaast kunnen wij u met alumni van de alumnivereniging NOISSE in contact brengen als u vragen heeft hoe het vanuit studentoogpunt is om de opleiding te volgen.

Mag ik met een HBO diploma ook instromen in de opleiding?
De opleiding Management of Safety, Health & Environment biedt toegang aan professionals met minstens 5 jaar werkervaring en een HBO of universitaire diploma.

Waar worden de cursusweken gegeven?
Al het onderwijs van de opleiding Management of Safety, Health & Environment wordt gegeven in het Van der Valk hotel Den Haag – Nootdorp. Hier heeft de SHE groep een zaal ter beschikking en kunnen de deelnemers naar keuze ook overnachten. NB: de opleiding kent ook avondprogramma’s. Voor meer informatie, kijkt u bij locatie en kosten.

In welke taal wordt de opleiding gegeven?
De opleiding wordt meestal het Nederlands gegeven. Indien er internationale kandidaten zijn, zal de cursus in het Engels aangeboden worden. Het cursusmateriaal is veelal Engelstalig. Opdrachten kunnen vaak in het Engels of Nederlands worden ingeleverd. De voertaal tijdens de colleges is Nederlands, indien alle aanwezigen Nederlands spreken.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op.

Contact


Dr. Frank Guldenmund

Programmacoördinator

Meer informatie

Astrid Pinzger-van Staalduinen

Programmasupport